Nem jár a 4-es 6-os villamos egy szakaszon

baleset 4-es 6-os villamos Jászai Mari tér Oktogon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg nem közlekedik a 4-es 6-os villamos az Oktogon és a Jászai Mari tér között. 

A Life.hu úgy értesült, utas baleset történt a Jászainál, ez okozza a problémát. Remélhetőleg hamar pótolják a kieső szerelvényeket! A környéken hatalmas a dugó, a buszok a forgalomban araszolnak - tudtuk meg munkatársunktól.

Megvannak az év legjobb celebfotói – vajon ki kapta a legtöbb lájkot?http://www.life.hu/news/20141216-top-10-celebfoto-az-instagramon-vajon-ki-kapta-a-legtobb-lajkot.htmlKim Kardashian, Ariana Grande, Kendall Jenner és Justin Bieber – csak néhány név a legtöbb lájkot kapott sztárfotó közül, akik elnyerték az év Instagram-fotója címet.NewsOrigo„A mai napig kísért" – megszólalt a mozdonyvezető, aki elgázolta Latinovits Zoltánthttp://www.life.hu/news/20141216-latinovits-zoltan-szinesz-1967-ben-lett-ongyilkos-elgazolta-egy-vonat-a-mozdonyvezeto-most.htmlLatinovits Zoltán Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész 1976. június 4-én lett öngyilkos, amikor kiugrott egy vonat elé házától nem messze. A mozdonyvezetőt azóta is kísértik a történtek. Most megszólalt.News--Most te is eljuthatsz a sztárok nyaralóhelyérehttp://www.life.hu/news/20141216-a-wizz-air-legitarsasag-uj-jaratokat-szeretne-inditani-jovore-egyiptomba-es-olaszorszagba.htmlÚj útvonalakat indít jövő nyáron a Wizz Air Egyiptomba és Olaszországba.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.