Lemond a trónról Erzsébet királynő?

Forrás: AFP -
Iroda karácsony Erzsébet királynő lemondás Egyesült Királyság beszéd fogadás trón BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogadási láz tört ki az Egyesült Királyságban Erzsébet királynő lemondására. A Buckingham-palota cáfol.

Leállította a fogadásokat az Egyesült Királyság egyik legnagyobb fogadóirodája, a Coral, miután hirtelen megugrott az Erzsébet királynő lemondására érkező tétek száma.

Forrás: AFP

A gyanú szerint ugyanis a 89 éves uralkodónő a BBC-nek adott karácsonyi beszédében jelenti be lemondását a trónról – amelyet a televíziós csatorna már előre elkészített a királynővel, és szigorúan őrzi egészen december 25-ig. A gyanú szerint egy bennfentes szivárogtathatta ki az információt, amely több mint valószínű, hogy téves: a Buckingham-palota tagadta, hogy bármi ilyesmit fontolgatna Erzsébet királynő.

Korábban bejöttek a megérzések: a két legnagyobb brit fogadóiroda nyáron először Katalin hercegnő második terhességének bejelentésére várta a téteket, nem sokkal később már a gyermek nevére lehetett fogadni. A legvalószínűbbnek tartott neveket ide kattintva olvashatod el.
Elküldte első Twitter-üzenetét Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/kult/20141024-erzsebet-angol-kiralyno-elkuldte-elete-elso-twitter-uzenetet.htmlÖles szalagcímek adták az alattvalók tudomására, amikor II. Erzsébet királynő 2003-ban elküldte első sms-üzenetét, két évre rá megvásárolta első iPod multimédiás lejátszóját, tavalyelőtt pedig megrendelte első iPad táblagépét is. Ma pedig twitterezett...Kult--Katalin hercegnő szülei nem karácsonyozhatnak Erzsébet királynővelhttp://www.life.hu/csalad/20141020-katalin-hercegno-csaladja-nem-karacsonyozhat-erzsebet-kiralynovel.htmlA hercegnő saját otthonában fogja vendégül látni a Middletonokat, akik a királynő ebédjére már nem hivatalosak.Család--Lilu karácsonya Istenes Bencétől függhttp://www.life.hu/bulvar/20141202-lilu-karacsonya-istenes-bencetol-fugg.htmlÚjra dübörög a ValóVilág, a hetedik széria november 16-án indult és egészen tavaszig tart. Minden este élőben jelentkezik a műsor az RTL2-n, még karácsonykor is. Ez azt jelenti, hogy a műsorvezetőknek karácsonykor is dolgozniuk kell, valaki nem ünnepelhet a családjával. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.