Vilmos herceg az állatok mellett kampányol

Forrás: NORTHFOTO -
vadászat veszélyeztetett fajok brit királyi család trófea Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin férje, Vilmos herceg véget vetne az illegális vadászatoknak és a veszélyeztetett állatok leölésének. A királyi család többi tagja azonban nem osztja a véleményét...

Amíg Vilmos herceg a veszélyben lévő fajok mellett kampányol, addig a brit uralkodócsalád nagy része egészen más véleményen van. A vadászidény a királyi családoknál már több évszázados hagyományra tekint vissza, még a történelmi filmekben is visszatérő jelenet. A brit trónörökös azonban véget akar ennek vetni, és szeretné, ha befejeznék az állatok öldöklését – számol be a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO

Emellett szeretné felszámolni Sandringhemet, ahova már több mint 150 éve gyűjtik a trófeákat az uralkodó család tagjai. Sajnos testvére, Harry herceg nem állt mellé ebben az ügyben. Nemrég tett például közzé egy képet, ahol épp egy lelőtt bivallyal pózol – kattints IDE a fotóért.

Vilmos lemond a trónról Katalin miatt?http://www.life.hu/news/20141031-vilmos-herceg-lemond-a-tronrol-varandos-felesege-katalin-miatt-a-globe-magazine-szerint.htmlLapértesülés szerint Vilmos herceg kész lemondani a trónról, hogy kímélje a várandós Katalin hercegnőt.News--Mi már tudjuk, hogy nézne ki Katalin és Vilmos kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140909-katalin-es-vilmos-masodik-gyermeke-igy-nezne-ki-ha-kislany-lenne.htmlCambridge hercege és hercegnője hétfőn hivatalosan is megerősítették, hogy úton van a második baba. Mi eljátszottunk a gondolattal, hogyan festene a csöppség, ha kislány lenne. Íme, az eredmény.Család--50 évesen nemcsak Vilmos, hanem Harry herceg is kopasz leszhttp://www.life.hu/drlife/20140730-igy-nez-ki-majd-50-evesen-vilmos-herceg-es-harry-herceg-asim-shahmalak-professzor-szerint.htmlAnnak már jól látható jelei vannak, hogy Vilmos herceg idős korára kopasz lesz. Asim Shahmalak professzor szerint viszont testvérére, Harryre is ez a sors vár. Meg is mutatta, hogyan néznek majd ki a hercegek néhány évtized múlva.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.