Brutális! Egyszerre ölték meg egy anya nyolc gyerekét

Forrás: MTI/EPA/AAP/Cleo Fraser -
gyilkosság gyerekgyilkosság bűncselekmény Ausztrália brutalitás emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc halott gyermeket és egy megszurkált sebesült nőt találtak pénteken egy észak-ausztráliai család otthonában. A rendőrséget a nőnek sikerült értesítenie, de a gyerekeket már nem tudták megmenteni. 

A szörnyű eset - amelyről az Origón bővebben olvashatsz - a Queensland állambeli Cairns város Manoorában történt, az áldozatok másfél év és 15 év közötti életkorúak voltak. A sebesüléseivel kórházba szállított 34 éves nő állapota stabil. A rendőrség nyomoz az ügyben, egyelőre nem tudni, hogyan ölték meg a gyerekeket. Ami viszont biztos, a gyermekek mind testvérek voltak, a nő pedig az anyjuk.

A gyilkosság helyszíne Forrás: MTI/EPA/AAP/Cleo Fraser
Brutális gyilkosság: férje lőtte le az Alkonyat színésznőjét, Stephanie Moseley-thttp://www.life.hu/news/20141210-az-alkonyat-szinesznojet-hattertancost-stephanie-moseley-t-lelotte-rapper-ferje-earl-hayes.htmlStephanie Moseley-t, az Alkonyat színésznőjét, híres táncost, rapper férje, Earl Hayes lőtte le Los Angeles-i otthonában, majd a férfi magával is végzett. Valószínű, féltékenység áll a háttérben...NewsOrigoNem emelnek vádat a tinédzsergyilkos rendőr ellenhttp://www.life.hu/news/20141125-nem-emelnek-vadat-a-tinedzsergyilkos-rendor-ellen-a-vilagsztarok-velemenyeztek-az-esetet.htmlAugusztus 9-én egy rendőr hat lövéssel végzett egy fegyvertelen tinédzserrel. Katy Perry, Ireland Baldwin, Pharrell Williams és Rihanna – csak néhány híresség azok közül, akik felháborodtak az esküdtszék döntésén, amely végül nem emelt vádat a férfi ellen.News--Bizarr házasság! A brutális gyilkos, Charles Manson feleségül veszi 26 éves rajongójáthttp://www.life.hu/news/20141118-charles-manson-roman-polanski-felesegenek-gyilkosa-felesegul-veszi-26-eves-rajongojat.htmlEgy 26 éves nő elhatározta, hogy feleségül megy a börtönben Charles Manson pszichopata elítélthez, aki szektája élén még az 1960-as évek végén brutálisan meggyilkoltatta Roman Polansky filmrendező fiatal, várandós feleségét, News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.