Különleges magyar karácsonyfáról cikkeznek külföldön

Forrás: Daniel Domolky - deephoto.hu/Daniel Dömölky -
karácsony fenyőfa cikk külföld adományfa Erzsébet tér tűzifa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hello Wood alkotócsapata által állított installáció több mint 5000 darab tűzifából készült az Erzsébet téren. A különleges fenyőfára több szakmai lap is felfigyelt világszerte.

Több angol nyelvű lap is cikkezett arról az Erzsébet téren felállított karácsonyfáról, amely körülbelül 5000 darab, vagyis nagyjából 150 mázsa tűzifából épült fel – figyelt fel rá a hvg.hu.

Forrás: Daniel Domolky - deephoto.hu/Daniel Dömölky

300 méternyi fényfüzér az ország karácsonyfáján

Néhány hete került a szokásos helyére az ország karácsonyfája - a majdnem 20 méter magas fenyőfát ide kattintva csodálhatod meg teljes pompájában.
Cuki állatok, akik tönkretették a karácsonyt – mégsem lehet rájuk haragudnihttp://www.life.hu/news/20141217-cuki-allatok-akik-tonkretettek-a-karacsonyt-megsem-lehet-rajuk-haragudni.htmlFelborult karácsonyfa, összerágott ajándékot, szétcincált csomagolópapírok – minden kisállatot tartó gazdi ünnepi rémálmai következnek képekben.NewsOrigoÚjabb beteg karácsonyi ajándék: Ken, mint Jézus Krisztus, Barbie, mint Máriahttp://www.life.hu/news/20141213-barbie-baba-szuz-mariakent-ken-pedig-keresztre-feszitett-jezuskent-pozol-egy-argentin-alkotoparosnak.htmlA keresztre feszített Jézust ábrázoló Ken babát dobtak a piacra. De az ötletgazdák megalkották Barbie baba Szűz Mária mását is. Vajon mit szól ehhez az anyaszentegyház?News--Karácsonyi gömbök a szakállban – Itt az új téli őrület?http://www.life.hu/news/20141212-karacsonyi-gombok-a-szakallban-ez-uj-teli-orulet-a-pasiknal.html„Piros és fehér? Netán lila és zöld? Vajon melyik gömböt válasszam a szakállam díszítésére?" Talán ezek a gondolatok járhattak azoknak a férfiaknak a fejében, akik karácsonyi díszekkel dobják fel pompás szőrzeteiket.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.