Találkozott a Télapóval a kis György herceg

Forrás: The British Monarchy/Facebook -
Katalin hercegnő találkozás Vilmos herceg kiállítás Télapó György herceg Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint igencsak meglepődtek a thursford-i Santa's Magical Journey dolgozói és látogatói, amikor a jegypénztár sorába beállt Vilmos herceg, Katalin hercegnő és a 17 hónapos kis trónörökös.

Senki nem számított a brit hercegi pár felbukkanására a thursford-i Santa's Magical Journey nevű karácsonyi interaktív kiállításon, ahol Vilmossal és második gyermekével várandós Katalinnal bukkant fel a kis György herceg.

Forrás: The British Monarchy/Facebook

A 17 hónapos trónörökös, akinek szülei a hírek szerint már előre lefoglalták a jegyeket a meglepetésre, animált rénszarvasokkal, pingvinekkel, jegesmedvékkel, manókkal és magával a Télapóval is találkozhatott a kirándulás során. A személyzet szerint csak röviddel érkezésük előtt szereztek tudomást látogatásukról, György herceg és szülei pedig ugyanúgy végigállták a sort, mint a többi család, a sétát azonban testőri felügyelettel tették meg.

György herceg a legstílusosabb fiú baba 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141121-gyorgy-herceg-es-north-west-a-legstilusosabb-kisbaba.htmlMég csak pár évesek, de máris ott a helyük a világ legjobban öltözöttjei között. Megvannak 2014 legtrendibb sztárgyerekei.Trend--György herceg körül ólálkodott egy fotós - figyelmeztetést kapotthttp://www.life.hu/csalad/20141003-gyorgy-herceg-korul-olalkodo-fotost-figyelmeztetett-a-kensington-palota.htmlJogi következmények lehetőségére figyelmeztettek a brit királyi ház jogászai egy fotóst, aki állítólag hosszabb ideje figyelte Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülött gyermekét, Györgyöt. Közben Vilmos egy bába segítségét kérte felesége második várandóssága kapcsán.CsaládIlyen cuki még nem volt a majdnem egyéves György herceghttp://www.life.hu/csalad/20140720-katalin-es-vilmos-gyermeke-julius-22-en-egyeves-lesz-mar-most-stilusikon.htmlHivatalos fotó látott napvilágot a július 22-én születésnapját ünneplő kis György hercegről. Ha a pletykák igazak, a család jövőre már négyesben ünnepel, ám idén még hárman, no és persze a királyi famíliával partiznak. Kiderült az is, hogyan készülnek a szülinapra. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.