Így összegezi az éved a Facebook

Forrás: Thinkstock -
összegzés fotó Facebook esemény közösségi oldal összeállítás 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi oldal: fotókkal, havi lebontásban láthatod a 2014-es éved legfontosabb Facebook-eseményeit.

Idén februárban hatalmas népszerűségnek örvendett az egyénire szabott személyes videó, amelyet a Facebook 10 éves működése alkalmából lehetett elkészíteni. Hamarosan újabb személyre szabott évösszeállítások lephetik el a közösségi oldalt: az üzemeltetők ezúttal egy évvisszatekintő újdonsággal lepték meg a felhasználókat, amelyek egy, kettő, avagy három havi lebontásban tartalmazzák a Facebook szerint életünk legfontosabb szereplőivel töltött pillanatainkat – írja a hvg.hu. Az évösszegző beszámolót ide kattintva érheted el.

Amilyen a csillagjegyed, olyan vagy Facebookon!

Kosként rohansz a faladnak, vagy órákig mérlegelsz, mit posztolj rá, akárcsak egy ízig-vérig Mérleg? Valójában nem is a te hibád, sokkal inkább a csillagjegyedé: a Life.hu korábban ITT fejtegette a kérdést. Persze, azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.