Kíváncsi vagy a magyar sztárok tavalyi karácsonyfáira?

Tóth Gabi Dobó Kata Dukai Regina Liptai Claudia karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki a pirosra esküszik, van, aki az ezüstöt favorizálja, de láttunk nagyon díszes és letisztult fákat is, no meg persze gyönyörűen megterített ünnepi asztalt. A magyar celebek tavaly megmutatták, hogyan karácsonyoznak ők.

Dobó Kata színésznő a bordóra és a fehérre szavazott, és kislánya is a fához öltözött:

Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala

Dukai Regina piros díszekkel, és álomszép piros ruhában "várta a Jézuskát":

Forrás: Facebook/Dukai Regina Fun Club

Lilu tavalyi karácsonyfája nagyon színesre sikeredett:

Forrás: Facebook/Lilu

Liptai Claudia is a piros mellett voksolt:

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Radics Gigi viszont a lilára szavazott:

Forrás: Facebook/ Radics Gigi (hivatalos)

Sarka Katáék ezüstben ragyogó fája volt az egyik kedvencünk:

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Tolvai Reni pici fája is nagyon édes:

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

Tóth Gabi azt is megmutatta, hogy fest náluk az ünnepi asztal:

Forrás: Facabook/Tóth Gabi

Csobot Adél és Istenes Bence pedig mézeskalácsokkal kívántak kellemes ünnepeket.

Forrás:Facebook/Istenesbence

Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlAz évek óta sikeres fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide- vagy oda- elárverez. Igaz, jótékonysági célra és Regina is támogatja. De miért is?TV + Sztárok--Ördög Nóra mindenkit meglepett a váratlan bejelentésével http://www.life.hu/sztarok/20151113-ordog-nora-ujra-keresi-magyarorszag-legtehetsegesebb-gyerekeit-mar-lehet-jelentkezni.htmlA népszerű műsorvezető a Mokka péntek reggeli adásában mondta el, hogy jövőre nagy dobásra készül a csatorna. Az ének iskolája helyett egy teljesen új formátum kerül a képernyőre. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huHűha! Kulcsár Edina fotójától elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-kulcsar-edina-egyszeruen-gyonyoru-dogos-fotot-posztolt-a-szepsegkiralyno.htmlA világ második legszebb lányának választott szépségkirálynő egyszerűen gyönyörű a róla készült legújabb fotósorozaton. TV + SztárokOrigoIlyen szigorú édesapa lenne? Erdei Zsolt nem vesz játékot a kislányánakhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-ilyen-szigoru-edesapa-lenne-erdei-zsolt-nem-vesz-jatekot-kislanyanak.htmlErdei Zsolt imádja a kislányát, Grétit, aki koraszülöttként, hat hónaposan jött a világra, és mindössze 920 grammot nyomott. Mégsem halmozza el ajándékokkal a picit. Vajon miért? TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.