Tudod, hogy néz ki egy 40 éves karácsonyfa? Egy amerikai férfi megmutatta

Forrás: MTI/AP/Daily Herald/Dan Young -
advent háború Vietnám család karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1974 óta áll egy karácsonyfa egy amerikai férfi otthonában. Neil Olson most megmutatta a világnak, hogyan is néz ki egy negyven éves példány, amelyet akkor állított, amikor két fia a vietnámi háborúba indult.

40 éves karácsonyfájával pózol egy Wisconsin állambeli férfi. A fa 1974 óta áll a 89 éves Olson nappalijában, és azóta nem hullajtotta le a tűleveleit. Amikor felállította, két fia a vietnami háborúba ment harcolni, és akkor úgy gondolta, addig tartja meg a fát, amíg mind a hat fia ismét együtt nem lesz az otthonában - írja az MTI.

Forrás: MTI/AP/Daily Herald/Dan Young

Máig erre az összejövetelre vár, mert öt fia ugyan Wausauban él, a hatodik, a legidősebb azonban Washington államban, és mivel rokkant, nem képes az utazásra. Olson szerint valószínűleg az övé a világ legöregebb karácsonyfája, de ilyen nyilvántartást a Guinness Világrekordok sem vezet.

Két virágzó növény, aminek a nevét idén karácsonykor kell megtanulnodhttp://www.life.hu/news/20141226-viragzik-a-burokgemorr-es-a-pimpo-karacsonykor.htmlAz egyik sárga, a másik lila. Mindkettő virágzik az enyhe tél miatt. És nagyon valószínűséggel vasárnap mindkettőt belepi a hó.NewsHoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan töltöd a karácsonythttp://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-toltod-a-karacsonyt.htmlMindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél, biztosan van, amitől szenteste meglágyul a szíved. Ilyenkor ugyanis együtt a család, mindenki meghatódva nézi a gyertyákat és a csillagszórók játékát. A fenyőfa illata a süteményekével keveredik, az asztal finomságoktól roskadozik, a karácsonyfa alatt ajándékok lapulnak. Na, de hogyan ünneplik a különböző jegy szülöttei a karácsonyt? A Life.hu cikkéből kiderül.Horoszkóp--Csillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-diszited-el-a-karacsonyfat.htmlValakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.