Meggyalázták a soroksári nő sírját

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság meggyalázás rendőrség kocogás sírrablás lopás DNS Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifosztották a Soroksáron kocogás közben brutálisan meggyilkolt nő, Kardosné Gyurik Krisztina sírját még karácsony előtt.

A nő édesanyja a Blikknek azt mondta, gyászát is meggyalázták a lopással. „Ünnep előtt eddig még semmit nem loptak el a lányom sírjáról. Azonban most megdöbbenve láttuk a férjemmel, hogy elvitték Kriszta angyalkáit és egy mécsestartót. Nem értem, milyen lelkületű ember csinál ilyet, hogy temetőből, az elhunytaktól lop!" – fakadt ki az édesanya a lapnak, aki arról is beszélt, már nagyon szeretné, ha elfognák a tettest.

Forrás: Thinkstock

„Bár a lányomat már nem kaphatom vissza, de egy kis megnyugvásra lelnék. Talán nem gyötörnének a kérdések, amelyek miatt éjszakákon át nem alszom" – tette hozzá.

Krisztinát tavaly szeptemberben, futás közben gyilkolták meg. Meztelenre vetkőztették, megkötözték, megfojtották. A hatóságok a gyilkosság egyéves évfordulója előtt egy nappal jelentették be, hogy két férfi DNS-ét azonosították a holttesten és a helyszínen. A gyilkos(ok) azonban még kerültek rendőrkézre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.