Évösszegzője miatt kért bocsánatot a Facebook egy lányát gyászoló apától

Facebook lány gyermek program alkalmazás apa rák bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég újabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi oldal: a 2014-es év legfontosabbnak és legnagyszerűbbnek ítélt eseményei azonban némelyekben fájdalmas emlékeket idézhettek fel. Akárcsak Eric Meyer esetében, akitől a Facebook közleményében kért elnézést.

Hiába készült valószínűleg a legjobb szándék szerint a Facebook évösszegzője, nem mindenki esetében sült el úgy, ahogyan kellett volna. Eric Meyertől azután kért bocsánatot a közösségi oldal, hogy a férfi blogjában számolt be arról, mennyire fájdalmas emlékeket idézett föl számára az alkalmazás.

Forrás: Thinkstock

A web design tanácsadóként és íróként ténykedő férfi ugyanis idén veszítette el 6 éves kislányát agyrákban, ennélfogva pedig a legkevésbé sem gondolja „nagyszerűnek" az elmúlt évet – mint ahogyan azt a Facebook állította évösszegzőjében. Az algoritmusok mentén működő program a legtöbbet kedvelt képeket gyűjti össze, a felhasználó pedig nem tud beleszólni abba, melyik képre nem szeretne emlékezni – bármennyi lájkot is kapott a fotó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.