Indul a síszezon Eplényben – megnyitott a pálya

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
havazás Eplény nyitás hóágyú sípálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hóágyúzásnak és a havazásnak köszönhetően vasárnap megnyitott az eplényi sípálya.

Síelhető a teljes 1-es pálya és a T1-es oktatópálya is. Üzembe állították Magyarország egyetlen négyüléses síliftjét, emellett az 1-es csákányos felvonó és az 1-es számú oktatólift is működik. Nyitva van a síiskola, a felszerelés-kölcsönző, és a büfék is várják a vendégeket, a parkolókban pedig a síközpont munkatársai irányítják a forgalmat – tudósít az MTI.

Éjjel folyamatosan dolgoznak a hóágyúk Forrás: MTI/Nagy Lajos

Az utóbbi napokban 11-12 ezer köbméter havat készítettek hóágyúik segítségével, és közel 10 centiméter természetes hó is esett, így a pályát csaknem 30 centiméteres hóréteg borítja.

A síközpont a téli szünidő alatt minden nap várja a téli sportok kedvelőit.

A hideg nem akadály!

Így sportolj télen is - íme, a legjobb mozgásformák! Kattints IDEa részletekért!

Hosszú Katinka megdöntötte Kovács Ági 15 éves rekordjáthttp://www.life.hu/news/20141229-hosszu-katinka-15-eves-magyar-csucsot-dontott-meg-a-reunion-szigeten-tartott-uszoversenyen.htmlHosszú Katinka csaknem 15 éves magyar csúcsot, Kovács Ágnes rekordját döntötte meg a Réunion szigeten tartott úszóversenyen.NewsRengeteg a baleset a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20141229-az-orszagos-katasztrofavedelmi-foigazgatosag-tajekoztatasa-szerint-kozel-80-baleset-tortent-a.htmlA havazás kezdete óta hétfő reggelig 80 esetben, többnyire közúti baleseteknél volt szükség a tűzoltók segítségére. Egyelőre újabb havazás nem várható, de a hófúvás továbbra is gondokat okozhat. News--Felejtsd el az utcai ünneplést! Szilveszterkor mínusz 15 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20141229-2014-december-31en-szilveszterkor-minusz-15-fok-is-lehet.htmlHavazás, erős szél és durva mínuszok. Ahogy már néhány napja, úgy az elkövetkezendő időszakban sem kívánkozunk majd az utcára, és azt is jobban tesszük, ha a szilveszterünket fűtött helyre szervezzük. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.