nemi erőszak ELTE Törd meg a csendet! Maksa Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maksa Zoltán humorista a Hír TV Paletta című műsorában csinált viccet az egyetemi gólyatáborokban történt szexuális visszaélésekből. Nem nevettünk jót. 

"Mintegy kétszáz magányos nő várakozik napok óta az ELTE jogi kar környékén megerőszakolásban reménykedve" - mondta Maksa Zoltán a Paletta műsorában, amikor a Maksa Híradó visszatéréséről beszélt. Sajnos Maksa nem az első, aki az ELTE gólyatáborában történteken poénkodik, korábban Sebestyén Balázsék a Morning show-ban beszélgettek sajátos módon a szomorú esetről, ők később magyarázkodni kényszerültek, a Class Fm pedig pénzbüntetést kapott.

Az ominózus Maksa-anyagot itt nézheted meg. Mi nem találjuk annyira ellenállhatatlanul poénosnak, mint a Hír Tv műsorvezetőnője.

Törd meg a csendet! - Taxiscsajok az éjszakábanhttp://www.life.hu/drlife/20141212-szexualis-eroszak-a-munkajukat-vegzo-noket-is-veszelyezteti.htmlA Törd meg a csendet! felhívás nyomán érkezett reagálások egy része szemrehányó és áldozathibáztató. Sokan hiszik azt, hogy az áldozatok öltözködésükkel, magaviseletükkel kihívják maguk ellen a sorsot, sőt szinte kiprovokálják azt. De valóban ez az igazság? Mit gondol erről egy olyan nő, aki éjjel-nappal az utcákat járja?Dr. Life--Törd meg a csendet! - ezért félnek az áldozatok a feljelentéstőlhttp://www.life.hu/drlife/20141210-a-szexualis-eroszak-aldozatai-nem-tesznek-vagy-csak-ritkan-feljelentest.htmlA szexuális erőszak áldozatai jellemzően elhallgatják a velük történteket. Ennek sok oka van, de az egyik legerősebb, hogy félnek feljelentést tenni, mert attól tartanak, nem tudják hitelt érdemlően bizonyítani a velük történteket. Így az erőszakoló (vagy molesztáló) elkövető helyett ők kerülnek a vádlottak padjára.Dr. LifeThinkstockTörd meg a csendet - "iszonyúan szégyelltem magam, még kiabálni is féltem"http://www.life.hu/drlife/20141203-tord-meg-a-csendet-14-eves-lanyt-zaklatott.htmlA szexuális jellegű erőszakoskodás, zaklatás is kibillenthet egy fiatal lányt a lelki egyensúlyából, és átírhatja a férfiakhoz fűződő alakuló viszonyulását is. Ez történt Ritával, aki elmesélte történetét a Life.hu-nak.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.