Nehezebb lesz a KRESZ januártól

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
vizsga KRESZ-vizsga baleset közlekedésbiztonság KRESZ kérdés változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megújítja és bővíti a KRESZ-vizsgakérdéseket a Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal. A januárban vizsgázók már az új kérdésekkel találkozhatnak.

Januártól a KRESZ-vizsgázók a korábbinál sokkal több kérdést tartalmazó vizsgafeladatokat kapnak, és tartalmilag is megújulnak a kérdések, igazodva a technológiai változásokhoz. A megújult vizsgával azt szeretnék elérni, hogy a vizsgázó felkészülten kerüljön ki a forgalomba, és javuljon a közlekedésbiztonság.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Uniós célkitűzés, hogy a következő hat évben ötven százalékkal csökkenjen a közúti balesetek száma. Január 12-én indul újra a vizsgáztatás, és akkor már az új kérdésekkel találkozhatnak a vizsgázók. Szakemberek szerint, mivel a tananyag nem változott, aki alaposan felkészült, annak nem fognak gondot okozni az új kérdések sem – tudósít az MTI.

A megújult kérdésanyag elérhető az edukresz.hu/vizsgakerdesek honlapon.

Tudtad?

Szeptemberben módosult a KRESZ. A fontos változásokról ITT olvashatsz bővebben!

Pelenka- és nyakörvviselés, végbélen keresztüli etetés - Ijesztő tények a CIA vallatási módszereirőlhttp://www.life.hu/news/20141224-a-cia-titkos-fogolyvallato-kinzo-modszerei-egy-jelenes-szerint.html2014. december 9-én az Amerikai Szenátus Hírszerzési Bizottsága egy 6000 oldalas jelentést adott ki a CIA vallatási módszereiről. Íme, a részletek.NewsThinkstockFegyveresek támadtak egy francia magazin szerkesztőségére – többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20150107-egy-francia-magazin-a-charlie-hebdo-szekhazat-fegyveresek-megtamadtak-parizsban-tobben-meghaltak.htmlIsmeretlen fegyveresek megtámadták a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap székházát Párizsban. A lövöldözésben a hírek szerint már 11 ember vesztette életét.News--Megtalálhatták a lezuhant indonéz gép fekete dobozaithttp://www.life.hu/news/20150107-az-airasia-legitarsasag-lezuhant-indonez-gepenek-fekete-dobozait-talalhattak-meg.htmlMegtalálták a lezuhant indonéz repülőgép farokrészét, amelyben a repülési adatokat és eseményeket rögzítő fekete dobozok lehetnek.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.