Megölték Britney Spears volt pasiját – Gyászol az énekesnő

depresszió halál pilóta Afganisztán gyász tálib idegösszeomlás helikopter alkoholizmus rakétatámadás Britney Spears megölés szolgálat összecsapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő volt barátja, John Sundahl Afganisztánban teljesített szolgálatot, amikor egy rakétatámadás következtében életét veszítette.

Meghalt Britney Spears egykori szerelme, John Sundahl. Az énekesnő még 2007-ben találkozott a nála 11 évvel idősebb pilótával – éppen akkor, amikor Britneynek a legnagyobb szüksége volt a segítségre, hogy kilábaljon idegösszeomlásából és alkoholizmusából.

Forrás: Northfoto
Hatalmas késsel hadonászott egy gyorsétkezdében Britney Spears húga - videóhttp://www.life.hu/news/20150114-britney-spears-huga-jamie-lynn-spears-egy-hatalmas-kessel-hadonaszott-egy-gyorsetteremben.htmlJaime Lynn Spears egy verekedésnek akart véget vetni egy majdnem 20 centis vágóeszközzel. Az esetet a biztonsági kamera rögzítette.News--Britney Spears photoshopolt testével reklámozzák a lapos has titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141216-britney-spears-hasat-photoshopoltak-a-womens-health-cimlapjan.htmlSanszos, hogy az énekesnő is a Photoshop-áldozata lett – de mi természetesen elhisszük neki, hogy rendszeres edzéssel és egészséges étrenddel tartja karban alakját.Ez Zsír!OrigoVége a szerelemnek: szakított pasijával Britney Spearshttp://www.life.hu/intim/20140901-britney-spears-szakitott-volegenyevel-david-lucado-ugyveddel.htmlEgyes források szerint a karrierje miatt döntött a különválás mellett az énekesnő – mások azonban ennél jóval több vajat sejtenek David Lucado füle mögött.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.