Erről beszél most mindenki: Dakota Johnson kikötözve csábít egy szexi videoklipben

fehérnemű betétdal zene rendező Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata kiköltözés videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon dögösre sikerült A szürke ötven árnyalata Weeknd jegyezte dalának zenei videója. Rajongóknak kötelező!

Bár A szürke ötven árnyalata Valentin-napi premierjére még mindig várni kell egy keveset, az erotikus filmadaptáció főhősnője, Dakota Johnson máris borzolja a kedélyeket.

A színésznő nem sokat hagy a képzeletre a Weeknd legújabb klipjében, amelyet a napokban tettek nyilvánossá a nagyközönség előtt. A videót egyébként maga A szürke ötven árnyalata rendezőnője, Sam Taylor-Wood jegyzi, ennek megfelelően pedig nagyon pikáns, nagyon szexi és nagyon látványos eredmény született - Christian Grey tuti, hogy imádná. Nézd meg alább Dakotát, hogyan boldogul kikötözve egy szál fehérneműben:

A dal csak egyike azon számoknak, amelyek hivatalosan is A szürke ötven árnyalatának betétdalait képezik. A Life.hu korábban ITT mutatta meg, mely zenékkel hangolódhatsz a február 13-i premierre.

Szexmenü a belvárosban Ötven árnyalat-módra

Manapság aligha akadhat nagyobb biznisz, mint A szürke ötven árnyalata nevével fémjelzett termékekkel bombázni a nagyérdeműt. A Life.hu újságírója Budapest egyik belvárosi éttermében ette végig Mr. Grey és Ana ihlette menüjét - az ízorgiáról bővebben ide kattintva olvashatsz.
Ezt még Christian Grey is imádná: nézd meg Dakota Johnson legújabb szexi Vogue-videóját!http://www.life.hu/trend/20150120-dakota-johnson-a-vogue-magazin-cimlapjan-es-videojaban-szerepel.htmlA szürke ötven árnyatala színésznője lett az ikonikus divatmagazin februári számának címlaplánya. Ennek alkalmából egy rövidfilmet is készítettek vele – minden rajongónak kötelező!TrendOrigoHeti szexmenü a belváros szívében: terítéken A szürke ötven árnyalata fogásaihttp://www.life.hu/intim/20150120-konyvbar-restaurant-teriteken-a-szurke-otven-arnyalata-legszexibb-fogasai.htmlMielőtt azon kezdenél agyalni, vajon mikor is etette a regényben Christian Anát kaviárkrémmel megkent pirítóssal, mikor ízleltek bódító máklevest pirított mandulával, vagy éppen a Grey család melyik rendezvényén szolgáltak fel szürke tésztát fokhagymás-tejszínes garnélával, eláruljuk, amit talán még maga E. L. James sem tud élete művéről.IntimOrigoÚjabb jelenet A szürke ötven árnyalatából: Anastasia találkozik Christian Grey szüleivelhttp://www.life.hu/news/20150112-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-filmbol-ujabb-jelenetet-mutattak-be-az-idei-golden-globe-galan.htmlA Golden Globe-díjátadón újabb jelenetet mutattak be a sikerfilmnek ígérkező A szürke ötven árnyalatából, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.