Újabb képkockák A szürke ötven árnyalatából: Köszönet Ellie Gouldingnak

Szürke 50 A szürke ötven árnyalata Ellie Goulding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megvan, melyek lesznek A szürke ötven árnyalata mozi zenéi. Ellie Goulding a Love Me Like You Do című számát adta az erotikus regénytrilógia első részéhez, és egy igazán romantikus klipet készített hozzá.

A Love Me Like You Do-hoz készült kisfilmben láthatjuk a gyönyörű angol énekesnőt, A szürke ötven árnyalata előzeteséből ismert képeket, plusz még egy pár olyan pillanatot, amiről eddig nem is tudtunk. Lássuk hát, mivel egészíti ki Ellie a tudásunkat és a kíváncsiságunkat, a 2015-ös egyik legjobban várt filmről:

Az idei Golden Globe-on is levetítettek egy újabb részt a produkcióból. Az egyperces jelenetben Anastasia először találkozik Mr. Grey szüleivel, mikor éppen komolyra kezd fordulni köztük a dolog. Kattints ide a részletekért!

Még jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatából


Január 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ. Ha kínácsi van, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.