Hóhelyzet: Ha teheted, ne indulj útnak!

Forrás: MTI/Komka Péter -
Sarka Kata havazás baleset hófúvás hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szinte egész Nyugat-Magyarország életét megnehezíti a téli időjárás: az utakon lassú a haladás, folyamatosak a balesetek, az árokba csúszások. Ma és holnap is hasonló időjárásra lehet számítani - írja az Origo.hu, ahol percről percre követheted az eseményeket.

Forrás: MTI/Komka Péter

Utazásra nem buzdítunk, arra viszont igen, hogy mozdulj ki a négy fal közül. A Galyatetőn például most jó lenne szánkózni!

Forrás: MTI/Komka Péter

Ugye?

Forrás: MTI/Komka Péter

Ahol nagyobb a hó, ott építhettek hóembert is. Sarka Katáéké elég termetes lett.

Micsoda fenék! Überbrutál popsit villantott Sarka Kata http://www.life.hu/bulvar/20150121-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-tokeletes-popsit-feneket-villantott-a-tengerparton.htmlMég csak év elején tartunk, de Sarka Kata máris tökéletes popsit villantott a Maldív-szigeteken. TV + Bulvár--Sarka Kata, a hableány: újabb bikinis szelfit készített az álomnyaralásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150119-sarka-kata-bikinis-szelfit-keszitett-alomnyaralasarol.htmlÚjabb csodaszép, bikinis fotóval dokumentálta nyaralását Sarka Kata. Továbbra is csak irigykedni tudunk...Ez Zsír!Ilyen alak kell nekünk is! Aprócska bikiniben napfürdőzik Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150114-sarka-kata-nyaral-szexi-bikiniben-pozol.htmlNemrég Hajdú Péter tett fel egy fotót a közösségi oldalára, melyen büszkélkedik csinos feleségével, Sarka Katával. Mi pedig csak sárgulunk az irigységtől: meg is mutatjuk a bikinialakot Sarka Kata-módra!Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.