Aki mer, az nyer? Egyre szürreálisabbak a nyertes lottószámok

Forrás: Facebook/Szerencsejáték Zrt. -
nyerőszám hatos lottó lottó ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre szürreálisabbak azok a számsorok, amelyekkel nyerni lehet a lottón. Természetesen ez csak a véletlen műve. Viszont van egy tuti tippünk a nagyobb nyerési esélyre: töltsd ki csukott szemmel a szelvényt, hátha...

A 4. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

3 (három)
50 (ötven)
55 (ötvenöt)
57 (ötvenhét)
58 (ötvennyolc)

A fotó illusztráció Forrás: Facebook/Szerencsejáték Zrt.

Azért a múlt hét sem volt semmi. Akkor ezzel az öt számmal lehetett (volna) nyerni: 63, 68, 69, 75, 86.

Nem mindig érdemes nyerni

Azt hihetnénk, hogy aki megüti a főnyereményt a lottón, és így busás összeg üti a markát, boldogan élhet, míg meg nem hal, hiszen semmiben nem fog hiányt szenvedni. Ez azonban tévedés... A Life.hu korábbi összeállításában szerencsétlen lottónyertesekről olvashatsz.

Hasonlóan szürreális számsorok voltak idén a hatos lottónéál is. A harmadik héten csak három szám került jó közel egymáshoz: 7, 15, 20, 31, 36, 38. Ha emlékeztek még, az 1. héten megtartott hatos lottó számsorsolásán a következő számokat húzták ki: 37, 38, 39, 40, 41, 45.

Ezek után nagyon várjuk, mi lesz a vasárnapi hatos lottó sorsoláson.

Hatos! F*szt, kilences!

Ez az a városi legenda (már ha az...), amelyről gyakorlatilag mindenki hallott már, sőt mi több: szinte mindenkinek vannak személyes élményei is róla! Biztosak vagyunk benne, hogy ezen cikk kommentelői között is akad majd jó néhány, aki a SAJÁT SZEMÉVEL látta az ominózus tévéközvetítést, és pontos részleteket is le fog írni arról, hogy mikor történt, ki volt az illető lottószám-húzó, sőt még a ruhákra és egyéb apróságokra is emlékezni fog - a különböző történetek viszont ellentmondásban lesznek egymással az adatokat illetően. Legalábbis eddig mindig így történt, ha ez a híres eset szóba került, akár társaságban, akár az interneten - korábbi cikkünkben egy emlékezetes lottóhúzásnak jártunk utána.
Mit kezdenél negyvenkétmilliárd forinttal, ha ennyit nyernél a lottón?http://www.life.hu/news/20140615-negyvenketmilliard-forintot-nyert-a-lotton-egy-spanyol-lottozo.htmlMinden idők legnagyobb nyereményét zsebelte be egy spanyol lottózó. 137 millió euró, azaz 42 milliárd forint üti a markát amiért eltalálta a több európai országban játszott EuroMillions lottó mind a hét nyertes számát.News--Majdnem öngyilkos lett a lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20140212-andraschek-laszlorol-a-hajlektalan-lottonyertes-a-hatalmas-szerencseje-elott-az-ongyilkossagon.htmlAndraschek Lászlóról, a hajléktalan lottónyertesről kiderült, mielőtt hatalmas szerencse érte majdnem eldobta az életét.NewsRTLKLUBInterjú a hajléktalanból lett lottómilliomossalhttp://www.life.hu/news/20140205-hajlektalan-megnyerte-a-skandinav-lottot-milliomos-lett.html"Istenem, én nem kértem ennyi pénzt. Kértem egy kicsit, de ennyit nem" - mondta az RTL Klub kamerái előtt az a férfi, aki tavaly szeptemberben lett lottómilliomos. Korábban hajléktalan volt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.