Ők már boldogok! 45 állatot fogadtak örökbe hétvégén, az Illatos úton

örökbefogadás kutya Illatos út Vigyél haza alapítvány örökbefogadó nap macska gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati örökbefogadó napon összesen 45 állat kapott esélyt az újrakezdésre: ennyi kutyát és cicát vittek haza az Illatos útról.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, hétvégén örökbefogadó napot tartott az Illatos úton a Vigyél haza! Alapítvány. Az idei esemény arca Póth Dia műkorcsolyázónő volt. 140 árva eb várta, hogy otthonra leljen és az esős, csúnya idő ellenére nagyon sikeres napot zártak: 45 állat, 38 kutyus és 7 cica talált gazdára.

Forrás: Facebook/Vigyél Haza Alapítvány

Az Alapítvány Facebook-oldalán köszönte meg a támogatást és azt, hogy több mint 300-an látogattak el hozzájuk. „Hálás köszönet minden önkéntes munkatársunknak, az Állategészségügyi Szolgálat munkatársainak, önkéntes fuvarosainknak... és Nektek, akik sok-sok megosztással segítettétek, hogy eljuthasson üzenetünk az állatszerető emberekhez!" – írták a közösségi oldalon.

Közben IDE kattintva már megnézheted azokat az ebeket is, akik új családjukkal töltötték az estét.

Az alapítvány felhívja az állatbarátok figyelmét arra, hogy örökbe fogadni az év bármely napján lehet!

Visszatért a tél! Kedden mínusz tíz fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150125-idojaras-elorejelzes-minusz-10-fok-koruli-hidegre-is-keszulni-kell.htmlA jövő héten folytatódik a télies időjárás. Esőre, hózáporra, havazásra és lehűlésre is készülj. Több helyen az éjszakai órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet.News--Van tíz dolog, amiről a nők sosem mondanak igazathttp://www.life.hu/news/20150120-10-dolog-amirol-a-nok-sosem-mondanak-igazat-hanem-hezitalas-nelkul-hazudnak.htmlPénzköltés, ruhaméret és a korod. Íme, néhány tipikus példa, amiről mi, nők általában nem mondunk igazat.NewsOrigoAki mer, az nyer? Egyre szürreálisabbak a nyertes lottószámokhttp://www.life.hu/news/20150125-szurrealis-nyeroszamok-az-otos-es-hatos-lotton.htmlEgyre szürreálisabbak azok a számsorok, amelyekkel nyerni lehet a lottón. Természetesen ez csak a véletlen műve. Viszont van egy tuti tippünk a nagyobb nyerési esélyre: töltsd ki csukott szemmel a szelvényt, hátha...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.