Kiderült, miért állt le a Facebook reggel

Forrás: Thinkstock -
tudomány leállás Facebook hackertámadás közösségi oldal működés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggelre ébredve hiába nyúltunk rutinból az okostelefon után, hogy konstatáljuk a Facebookon gyűjtögetett ismerősök ugyanolyan álmosak-e, mint mi magunk. A Facebook ugyanis nem működött. Valószínűleg hackertámadás áll a háttérben.

Egyik legkedveltebb közösségi oldalunk, a Facebook se telefonon, se számítógépen nem volt elérhető. Csakúgy, mint az Instagram.

Forrás: Thinkstock

Szerencsére a hiba csak átmeneti volt, mert nyolc óra után néhány perccel újra csatlakozhattunk a közösségi vérkeringéshez. Húúúúúú...

Kiderült, a világszintű leállás mögött a Lizard Squad hackercsoport állhat - írja az Origo, ahol elolvashatod a részleteket!

Ezek a legkínosabb dolgok, amiket a szüleink csinálnak a Facebookonhttp://www.life.hu/csalad/20150123-kinos-dolgok-amiket-a-szulok-csinalnak-facebookon.htmlAmikor a szüleid csatlakoznak a Facebookhoz, akkor egy komoly problémával kell szembenézned: az ismerőseid legyenek? Hogy miért megfontolandó ez a döntés az az alábbiakból kiderül.Család--Megszépülhet a Facebookhttp://www.life.hu/news/20150121-a-facebook-megszepulhet-miutan-komoly-dizajnerek-csatlakoztak-a-kozossegi-oldal-csapatahoz.htmlTöbb komoly tervezőcsapat csatlakozott a Facebookhoz, így elképzelhető, hogy hamarosan átalakul és szebb lesz a közösségi oldal.News--Már van munkahelyi Facebook is, tudtad?http://www.life.hu/news/20150115-a-facebook-at-work-vagyis-a-munkahelyi-facebook-mobil-applikacioja-elkeszult-meg-tesztelik.htmlElkészült a Facebook munkahelyi verziója, néhány cég már teszteli. Ezzel különválhat a munka és a magánélet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.