New York és környéke teljesen megbénult a téli vihar miatt

ítéletidő szükségállapot hóvihar vihar Egyesült Államok időjárás New York közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ítéletidő van New Yorkban és környékén, a város teljesen megbénult. Hat amerikai államban hirdettek szükségállapotot.

A rendkívüli intézkedések New York, New Jersey, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts és New Hampshire államban léptek életbe, de téli viharra való figyelmeztetetést adtak ki Maine-ben, Marylandben és Kelet-Kanada egyes vidékein is. Az erős széllökésekkel kísért havazás összesen 60 millió embert érint. Mindenkit felszólítottak, hogy maradjon otthon. A tömegközlekedést határozatlan időre felfüggesztették New Yorkban, Connecticutban, New Jerseyben, Massachusetts és New Hampshire államban, sőt, még Kanada egyes részein is.

Forrás: AFP

Akár 90 centi csapadék is eshet, ezért megtiltották a közúti közlekedést, kivéve a sürgősségi járműveknek. Akár 300 dolláros bírságot is kaphat az, aki ezt a szabályt megsérti, illetve azokat is letartóztatják, akik este 11 után kimennek az utcára - tudósít az MTI. A várhatóan szerdáig eltartó ítéletidő miatt országosan csaknem 7 ezer repülőjáratot töröltek, ami érinti a nemzetközi légiközlekedést is.

/1501/Sz_ks2015127123935

Király Viktor Facebookján folyamatosan helyzetjelentést ad a hóviharról, ott is követheted az eseményeket, illetve az NBC News percről percre közvetít.

Forrás: AFP

A legszebb maradt a végére! Álomszép éjkék estélyiben nyűgözte le New York-ot Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20141210-a-terhes-katalin-hercegno-ejkek-estelyi-ruhaban-new-york-i-latogatasuk-utolso-napjan.htmlA háromnapos New York-i látogatás utolsó estélyére tartogatta a legszebb ruháját Katalin hercegnő. A bájos kismama gyönyörű éjkék estélyiben jelent meg a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott eseményen.Trend--Ilyen melegként végigmenni New York utcáinhttp://www.life.hu/news/20141117-ilyen-melegkent-vegigmenni-new-york-utcain.htmlNőként nem egyszerű eljutni bárhova egy nagyvárosban, anélkül, hogy egy-két kedves vagy épp bántó megjegyzéssel illetnének minket a nézelődő férfiak. De mi a helyzet, ha egy meleg férfi sétál kihívó öltözetben New York-ban? Íme.NewsThinkstockA Nagy Alma nyomában: Miről kapta becenevét New York városa?http://www.life.hu/lifeutazas/20141024-new-york-allam-fovarosa-new-york-city-beceneve-nagy-alma-kiderult-miert.htmlNap mint nap A Nagy Almaként emlegetjük, azt azonban nem tudjuk, honnan is kapta a nevét a város, ami sosem alszik. New York állam fővárosáról és nevéről számtalan mendemonda kering, melyek közül többet is összegyűjtöttünk, hogy képet kapjunk a titokról, amit őriz. Íme a legizgalmasabb almaverziók.Utazás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.