Botrány botrány hátán - Volt, amikor Harry herceg meztelenkedéssel és részeg bulizással borzolta a kedélyeket

Forrás: AFP/Paul Ellis -
királyi család Harry Vilmos herceg Fekete Bárány botrány brit uralkodóház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett a jófiú Vilmos öccse. Íme!

Harry megvillantotta a kis herceget

2012-ben pirulhatott az egész királyi család, mikor Harry egy Las Vegas-i luxushotelben szórakozott anyaszült meztelenül. Állítólag lányokat is invitált a hotelszobába. Nem túl előkelő magatartás... A herceg annyira félt attól, hogy hatalmas botrány kerekedik az ügyből, hogy még Facebook-fiókját is törölte.

Forrás: The Sun

A herceg és a melegbár

Míg bátyja épp az esküvőjét szervezte, a kisebbik herceg melegbárban mulatozott 2011-ben. Sőt, az egyik fiú barátjának a mellbimbóját is megnyalogatta, amiről még fotó is készült.

A titokzatos szerető

Harry és barátnője, Cressida Bonas között dúlt a szerelem, mikor egy Margaret nevű bolti eladónő került elő, és azt állította, rövid viszonya volt a herceggel.

Alkoholproblémák, elvonók

Már 2001-ben is megjárta a rehabot a herceg, a vegasi botránya miatt újra elvonóra küldte apja, Károly.

Magyarországi tivornyák

2014 nyarán egy barátja esküvőjén mulatott a herceg. A hírek szerint alaposan felöntött a garatra, majd Szlovákiában folytatta a dajdajozást. Állítólag még a személyes holmiját is elhagyta a nagy alkoholmámorban.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A csomagtartó az új taxi

2011-ben csomagtartóban tért haza egy buliról a herceg. Egy titkos romantikus légyottról tartottak hazafelé barátnőjével, mikor az ülés helyett inkább az autó nem túl hercegi részét választották.

Szemérmetlen csókolózás

Egy svájci sípályán melegítette fel egymást tüzes csókokkal Harry és Cressida Bonas 2013 telén. A síelők nem hittek a szemüknek, annyira vad csókcsata megfigyelői lehettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.