Te bedugnál egy levágott ujjat a laptopodba?

Forrás: Justin Poulsen -
bizarr levágott ujj művészet morbid pendrive
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levágott ujjaknak kinéző pendrive-okat készített egy kreatív fotós, hogy így reklámozza új projektjét. Menő vagy morbid?

Justin Poulsen fotós híres arról, hogy fizikailag megteremti a képeihez szükséges eszközöket, minthogy digitálisan manipulálja fotóit. Legutóbbi alkotása kissé bizarra sikerült.

Forrás: Justin Poulsen

A projekt azért készült, hogy reklámozza levelező cégét: Poulsen elküldte klienseinek ezeket a levágott ujjaknak kinéző pendrive-okat, amelyeket a saját hüvelykujjáról mintázott.

Forrás: petapixel.com

Mindegyiket kézzel festette, hogy igazán valósághűnek tűnjenek. Összehasonlítva egy valódi ujjat és egy ilyen meghajtót, nem könnyű megállapítani, hogy melyik igazi. Ki gondolta volna, hogy a művészet egyszerre ennyire felkavaró és észbontó tud lenni?

Még több morbidság

Elborult ékszerekből sincs hiány - néhányat megleshetsz IDEkattintva! De a csupász hátnak tűnő táska sem egy bájos darab - erről ITTtudsz fotókat nézegetni! Amitől viszont nagyon kiakadtunk, az a döglött kutya táska!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.