Missy Elliott ellopta a show-t Katy Perry elől – Pillants be a Super Bowl show-jába!

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Mark Wahlberg színpad Missy Elliott Lenny Kravitz Katy Perry Super Bowl Britney Spears fellépés előadás nézőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikaifutball-bajnokságnál csak a mérkőzést megelőző és a félidei show-műsort követik többen nyomon. Mutatjuk, mely világsztárjaink voltak felelősek a hangulatért a színpadon, és kik élvezték a nézőtér soraiból a Super Bowlt.

A fő amerikaifutball-bajnokság már önmagában hatalmas eseménynek számít világszerte: élőben és a képernyőn is milliók követték végig Gisele Bündchen férje, Tom Brady csapatának győzelmét. A sportoló és gyönyörű felesége csókkal ünnepelte a győzelmét – a képért kattints ide! Ám nem csupán Giselék vonták magukra a nagyérdemű figyelmét: a 49. alkalommal megrendezett Super Bowl nézőterén ott ült többek között Mark Wahlberg, aki fiaival együtt érkezett az eseményre:

Forrás: AFP/Rob Carr

Britney Spears aktuális producer pasija, Charlie Ebersol oldalán:

Forrás: Northfoto

A félidőben Katy Perry és Lenny Kravitz lépett a Super Bowl színpadára. A show-t mégsem miatta emlegetik, hanem vendégelőadója, Missy Elliott miatt, aki a HollywoodLife szerint simán a háttérbe szorította kolléganőjét és ellopta tőle a show-t.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A koncertről készült felvételt itt tekintheted meg:

Még több képért nézd meg a show-ról készült galériánkat:

/1502/Half_2015229203Meztelen felsőtesttel borzolja a kedélyeket Will Smith 14 éves lányahttp://www.life.hu/trend/20150123-willow-smith-meztelen-noi-felsotesttel-borzolja-a-kedelyeket-instagram-profilkepen.htmlBár a kép csalóka, Willow Smith nagyon is fel van öltözve legutóbbi fotóján – a hatás mégsem maradt el.TrendOrigoHogyan legyek jó nő? Bűvöld el a vendégeidet egy könnyen elkészíthető, látványos sütivel!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150201-hogyan-legyek-jo-no-almas-rozsacska-vagy-csiga-fahejjal-es-cukorral-keszult-sutemeny.htmlHa nincs túl sok időd, de mégis valami saját sütésű finomsággal szeretnél kedveskedni a vendégeidnek, mutatok egy könnyű receptet. Egy ízletes és gyönyörű süteményt készítettem ma, nézzétek csak, milyen szép!Hogyan legyek jó nőOrigoVelük indul a nap: Dudás Ádám elárulta, miért reggelizik, ha nem is éheshttp://www.life.hu/bulvar/20150108-dudas-adam-a-tenyek-reggel-musorvezetoje-azert-reggelizik-hogy-ne-korogjon-a-gyomra-adasban.htmlKimondva is elég borzasztó az az időpont, mikor sok más munkába induló dolgozó mellett Dudás Ádám ébresztőórája is megcsörren azokon a reggeleken, amikor a TV2-n tőle halljuk a híreket a Tények Reggelben. A híradós nemrég új szokást vett fel, hogy könnyebben kezdődjön a napja.TV + BulvárOrigoAngela Merkel tudja, mi a menő - Így szelfizik a német kancellárhttp://www.life.hu/news/20150130-angela-merkel-szelfizett-a-focicsapattal-es-tinedzserekkel-is.htmlAngela Merkel február 2-án Budapestre látogat. Összegyűjtöttük a kancellárasszony legviccesebb szelfijeit.News--Nincs rendben a torkod? Gyakorold velünk a gyertyapózt!http://www.life.hu/ez-zsir/20150130-jogaiskola-a-jogaklikkel-nincs-rendben-a-torkod-gyakorold-velunk-a-gyertya-pozt.htmlTorokfájás, köhögés, rekedtség – olyan tünetek, amelyek sokakat érintenek és a torokcsakra egyensúlyvesztésére utalhatnak. Ezek a tünetek akadályozzák a beszédet és arra kényszerítenek bennünket, hogy egy kicsit hallgassunk, csendesedjünk el és halljunk meg másokat is, illetve halljuk meg a saját belső hangunkat. Ez Zsír!ThinkstockJohnny Depp másodszor nősül - 23 évvel fiatalabb szerelmét veszi elhttp://www.life.hu/bulvar/20150202--johnny-depp-a-hetvegen-osszehazasodik-23-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-bahamakon.htmlAmi nem sikerült Vanessa Paradise-nak, azt két év alatt elérte Amber Heard - Johnny Depp feleségül veszi. A pár a hétvégén mondja ki a boldogító igent a színész 45 hektáros privát szigetén, a Bahamákon.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.