Már Budapesten van Angela Merkel

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Angela Merkel német kancellár dugó öltözködés tárgyalás útlezárás Budapest Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angela Merkel német kancellár már Orbán Viktorral tárgyal. 

Angela Merkel és a divat

Így öltözködik a kancellárasszony - olvasd el az Origo cikkében, mit mond a szakértő Merkel öltözködéséről és stílusáról!

Megérkezett Budapestre Angela Merkel. A német kancellárt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadta a repülőtéren – számol be az Origo. Merkel európai uniós kérdésekről, valamint a kétoldalú kapcsolatokról tárgyal Orbán Viktorral a Parlamentben.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A kancellár felkeresi Áder János köztársasági elnököt, majd a német nyelvű Andrássy Egyetemen hat magyarországi felsőoktatási intézmény 100 hallgatójával is találkozik; rövid beszédet tart, majd válaszol a kérdéseikre. Itt veszi át a Szegedi Tudományegyetem díszdoktori címét.

Késő délután pedig a Dohány utcai zsinagógában több magyar zsidó szervezet vezetőjével folytat eszmecserét.

A német kancellár érkezése miatt alaposan felborul Budapest közlekedése – arról, hogy milyen utakat kerülj el, ITT olvashatsz bővebben!

Missy Elliott ellopta a show-t Katy Perry elől – Pillants be a Super Bowl show-jába!http://www.life.hu/news/20150202-a-super-bowl-showjan-fellepett-katy-perry-missy-elliott-lenny-kravitz-a-nezoteren-ott-ult-britney.htmlAz amerikaifutball-bajnokságnál csak a mérkőzést megelőző és a félidei show-műsort követik többen nyomon. Mutatjuk, mely világsztárjaink voltak felelősek a hangulatért a színpadon, és kik élvezték a nézőtér soraiból a Super Bowlt.News--Angela Merkel tudja, mi a menő - Így szelfizik a német kancellárhttp://www.life.hu/news/20150130-angela-merkel-szelfizett-a-focicsapattal-es-tinedzserekkel-is.htmlAngela Merkel február 2-án Budapestre látogat. Összegyűjtöttük a kancellárasszony legviccesebb szelfijeit.News--Kanye West nekivetkőzött, de hová lett a botrányhősnő Rihanna?http://www.life.hu/news/20150201-kanye-west-es-rihanna-enekel-a-super-bowl-elott.htmlHamarosan kezdődik a Super Bowl, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntője. Sztárfellépők hada szórakoztatja majd a nézőket, Rihanna és Kanye West meg is kezdték a bemelegítést. News--Megnyíltak a pokol kapui? Eszméletlen fotók a venezuelai tetoválófesztiválrólhttp://www.life.hu/news/20150201-tetovalofesztival-venezuelaban-eszmeletlen-fotok.htmlHa szereted a meghökkentő tetoválásokat, piercingeket és hasonlókat, akkor érdemes átböngészned a venezuelai tetóválófesztivál fotóit!News--Vacogás vagy izzadás? Most megtudhatod, miért fázol állandóanhttp://www.life.hu/news/20150130-izzadas-vagy-vacogas-sok-mindentol-fugg-a-husegerzetunk.htmlMegvan a válasz arra a kérdésre, miért fordulhat elő az, hogy van, aki mindig fázik, másoknak pedig állandóan melegük van.News--Whitney Houston lányát eszméletlenül találták a fürdőkádbanhttp://www.life.hu/news/20150201-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt-eszmeletlenul-talaltak-a-furdokadban.htmlWhitney Houston lányát eszméletlenül találták fürdőkádjában. A szombaton történt eset kísértetiesen emlékeztet a három éve elhunyt világhírű énekesnő halálának körülményeire.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.