Gyönyörű! Óriási jégcsapok nőttek a türingiai Sárkány-szurdokban

Forrás: MTI/AP/Jens Meyer -
jég Türingia Németország jégcsap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jégpaloták Németországban - nézd meg a természet titkos tárlatát!
Forrás: MTI/AP/Jens Meyer

Vannak olyan fotók, amelyekhez nem szükséges különösebb magyarázatot fűzni. Ezek az óriási jégcsapok az úgynevezett Sárkány-szurdokban nőttek ekkorára. A hatóságok a balesetveszély miatt lezárták a szurdokot a turisták elől.

Forrás: MTI/AP/Jens Meyer

Ismerd meg Dél-Németország ékszerdobozait!

Ugyan Németország nem tartozik az első számú turistacélpontok közé, igen sok szépséget és kincset rejt magában. Nem is muszáj nyárig várnod egy dél-németországi kirándulással, télen és tavasszal is izgalmas körutazást tehetsz a Fekete-erdő szívében. A Life.hu összegyűjtötte azokat a helyeket, melyeket feltétlenül látnod kell.
Hogyan legyek jó nő? Használj színeket télen is - legyél Jégvarázs-hercegnő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150121-hogyan-legyek-jo-no-sminktipp-a-jegvarazs-hercegno-ihlette-szines-szemhejfestes.htmlTélen is bátran lehet színeket viselni. Hercegnői pillantásod lehet, ha kipróbálod ezt a szemfestést.Hogyan legyek jó nőOrigoCsokoládédombok, jégvilág - Szürreális alkotások a természet műhelyébőlhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150120-kulonleges-termeszeti-kepzodmenyek-visayan-szigetek-uj-mexiko.htmlBolygónk annyi szépséget rejt, hogy nehéz lenne valamennyit felsorolni. Minden országnak megvan a maga különleges természeti látnivalója, ami még a legtapasztaltabb világjárókat is képes újra és újra ámulatba ejteni. Ezek a furcsa geológiai képződmények egy teljesen új dimenzióba helyezik a felfedezés élményét - tegyél virtuális utazást a Life.hu-val!Utazás--Jeges csoda – karácsonyi fényjáték készült a Jégvarázs főcímdalárahttp://www.life.hu/news/20141210-a-jegvarazs-focimdalara-keszitett-fenyjatekot-egy-texasi-csalad.htmlEgy texasi család azzal örvendezteti meg minden évben a szomszédjait, hogy különleges fényjátékot készítenek egy jól sikerült dalhoz. Idén a Let it go, azaz a Jégvarázs (mi más?)főcímdala kapta ezt a megtisztelő szerepet.NewsOrigoÉletveszélyben a jég és hó világában! Erre vállalkozik egy vagány magyar lányhttp://www.life.hu/news/20141128-lengyel-eva-vilagutazo-lany-extrem-kalandra-keszul-svedorszagba-ahol-a-hoval-es-faggyal-szeretne.htmlLengyel Éva nem bízza a véletlenre, hogy az adrenalin jelen legyen az életében. Állandóan úton van és extrémebbnél extémebb szegleteibe jut el a világnak. Ezúttal azonban nagy fába vágta a fejszéjét.News--Mostantól igazi hercegnő lehetsz: végre itt a Jégvarázs esküvői ruha!http://www.life.hu/trend/20141009-disney-hercegnok-ihlette-eskuvoi-ruhakat-tervezett-alfred-angelo-elsa-a-jegvarazsbol-hofeherke.htmlBelebújnál egy Disney hercegnő bőrébe? Ráadásul a nagy napodon? Jó hírünk van: már megteheted. Alfred Angelo divattervezőt ihlették meg a mesehősök jelmezei.TrendOrigoImádnivaló és egészséges - így készül az epres-kókusztejes jégkrémhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140609-hogyan-legyek-jo-no-epres-kokusztejes-jegkrem-hazilag.htmlSzeretsz büntetlenül nassolni? Ma mutatok egy csodás, könnyen elkészíthető és egészséges finomságot, ami ráadásul szuperül hűsít a meleg napokon.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.