Szívesen dolgoznál Erzsébet királynőnek? Itt a lehetőség!

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Erzsébet királynő Katalin hercegnő Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő szabadság munka sofőr fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sofőrt keres a brit királyi család, kiváltképp Erzsébet királynő mellé a Buckingham-palota.

Évi 37 ezer dollár, vagyis 9,9 millió forint – ennyi fizetés járna Erzsébet királynő új sofőrjének, akit már javában keres a Buckingham-palota.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A feladatok közé nem csupán az Egyesült Királyság uralkodójának furikázása tartozik: a People információi szerint a királyi család más tagjainak (vagyis akár Katalin hercegnőt is!), vendégek és hivatalnokok szállítása is beletartozik a munkakörbe.

A leendő sofőrnek kell gondoskodnia a királyi járművek kifogástalan állapotáról és az útvonalak megtervezéséről is. A vezetői tapasztalat és az érvényes brit jogosítvány mellett fontos követelmény a részletekre fordított kiemelkedő figyelem (?) és a jó terhelhetőség.

A napi háromszori étkezést biztosítják, a szállás költségeit a fizetésből kerülnek levonásra, ezeken kívül pedig évi 33 darab szabadnap fog járni a királynő leendő fuvarozójának. Nem rossz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.