Klapka György gyászol - Eldobta magától az életét egykori táncpartnernője

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
öngyilkos Klapka György táncosnő gyász öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, egykor táncosnő volt az a hölgy, aki néhány nappal ezelőtt leugrott a Mammut bevásárlóközpont 3. emeletéről és életét vesztette. 

A Life.hu is hírül adta, hogy meghalt egy idős hölgy az egyik budapesti II. kerületi bevásárlóközpontban február 9-én délelőtt, úgy tudni, lezuhant a 3. emeletről. A Blikk azóta megtudta, a nő, aki eldobta magától az életét, Klapka Görgy egykori táncpartnere volt.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Hallottam, hogy nagyon szenvedett az utóbbi időben" – mondta a napilapnak Klapka, aki évtizedekkel ezelőtt táncosként és koreográfusként kereste a kenyerét. "Nem értem, hogy miért nem fordult hozzám, ha segítségre volt szüksége, engem mindig elérhetett volna, tudta a számomat is. Én Berlinben a Friedrichstadt-Palastban ismertem meg, aztán itthon én vittem be a tévébe, van közös felvételünk is. Az a számunk olyan jól sikerült, hogy eladták a világ több országába is. Nagyon sajnálom, hogy ő is azt az utat választotta, amit a feleségem, Mary Zsuzsi" - tette hozzá az üzletember.

A revük koronázatlan királynője, Medveczky Ilona is megdöbbent a történteken. "El sem akartam hinni, hogy mi történt. Természetesen ismertem annak idején, sokat táncoltunk együtt. Felfoghatatlan, hogy az öngyilkosságot választotta" - mondta Medveczky.

Boldog a világ legnagyobb fenekű asszonya - Örül, hogy méretes tompora híressé tettehttp://www.life.hu/news/20150217-boldog-a-vilag-legnagyobb-feneku-asszonya-mikel-ruffinelli.htmlNem bánkódik termete miatt a világ legnagyobb fenekű asszonya. Azt állítja, hátsója híressé tette, és ennél jobb dolog nem is történhet vele. News--Szívszorító! Diétára fogták az orosz állatkertek lakóithttp://www.life.hu/news/20150215-dietara-fogtak-az-orosz-allatkertek-lakoit.htmlA rubel árfolyamának esése miatt megdrágult az eledelek beszerzése, ezért kevesebb ételt kapnak az állatok - közölte az Izvesztija című orosz napilap nyomán az MTI. Több állatot más ország intézményébe kellett költöztetni, mert nem tudják megfelelően ellátni őket. News--Tavasz van! Ezt a szuper időt vártukhttp://www.life.hu/news/20150215-februar-van-meg-csak-de-mintha-tavasz-lenne.htmlNagyon, NAGYON imádtuk ezt a hétvégét. Legalábbis azt, ami az időjárást illeti. News--Folyópara - A parton rekedtek a kisoroszlánokhttp://www.life.hu/news/20150215-beverly-es-dereck-joubert-oroszlanokrol-forgat-filmet-es-fotozza-azokat.htmlBeverly és Derek Joubert Emmy-díjas természetfilmesek figyeltek fel a kisoroszlánokra, akik nem mertek átkelni éjszaka a folyón. News--A koalák is tudják, milyen jó az eszkimópuszihttp://www.life.hu/news/20150116-a-sydneyi-taronga-allatkertben-lako-ket-koalakolyok-bai-yali-es-holly-puszit-adnak-egymasnak.htmlA Life.hu szerkesztőségében többen is odavagyunk Ausztráliáért. Irigykedtünk is kolléganőnkre, aki néhány hónappal ezelőtt több hetet a legkisebb kontinensen tölthetett és testközelből is megcsodálhatta a földkerekség legmókásabb állatait, a koalát, a vombatot és a kengurut. News--Összevertek egy fitneszmodellt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150109-megtamadtak-nyeki-noemi-fitneszmodellt-budapesten.htmlA 24 éves Nyéki Noémire három huligán rontott rá, amikor egy, a lakásához közeli boltból igyekezett hazafelé.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.