Cukiság! Bagolybár nyílik Londonban

Forrás: Thinkstock -
bár kávézó bagolybár koktélbár London bagoly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macskás kávézók ideje lejárt, itt a bagolybár. Legalábbis néhány napra. 

Húúúúú, micsoda cukiság! Március 19. és 25. között London Soho negyedében teljesítheti be vágyát, aki baglyokat simizne, miközben koktélokat szürcsölget. A pár napig nyitva tartó Annie the Owl pop-up koktélbárt este 8 és hajnal 2 között látogathatják a baglyokra vágyók, ugyanis a madarak éjjel aktívak.

Forrás: Thinkstock

Hat professzionálisan betanított, vendégkompatibilis huhogó várja a látogatókat, a 20 fontos jegyek árát pedig jótékonysági bagolyszervezet kapja. Itt meg is tudod nézni a hat bárbaglyot!

Közös 4G hálózata lesz vidéken a Telenornak és a Telekomnakhttp://www.life.hu/news/20150225-kozos-4g-halozata-lesz-a-telenornak-es-a-telekomnak-1.htmlA hálózatmegosztás révén olcsóbban növelhetik a mobilinternet lefedettségét a rivális szolgáltatók. NewsTipi-tapi az Oscar-gálán: így markolta meg Jennifer Aniston fenekét Reese Witherpsoonhttp://www.life.hu/news/20150224-reese-witherspoon-megfogta-jennifer-aniston-feneket-a-2015-os-oscar-dijatadon.htmlNincs díjátadó fenékfogás nélkül! Ezúttal a Jóbarátok színésznőjét viccelte meg kolléganője.NewsOrigoSzelfizés egy űrséta alatt – Van ennél menőbb?http://www.life.hu/news/20150224-barry-butch-wilmore-es-terry-virts-urhajosok-urseta-alatt-szelfiztek.htmlBarry Butch Wilmore és Terry Virts az Amerikai Űrállomás új egységének kábelfektetésén dolgoznak. Ha pedig már ott voltak, toltak néhány szelfit is.NewsOrigoTavaszi időjárás melengeti a hőérzetünket a hétenhttp://www.life.hu/news/20150224-tavaszi-idojaras-lesz-februar-utolso-heteben-a-hetvegen-tiz-fok-fole-csusznak-a-homerok.htmlA borongós téli idő csak a látszat, a hőmérséklet jóval felette lesz a februárban megszokottnál.News--Kiderült, mi okozta Fernando Alonso balesetéthttp://www.life.hu/news/20150224-fernando-alonso-ketszeres-forma1-vilagbajnok-balesetenek-az-oka-kiderult-a-mclaren-hivatalos.htmlA kétszeres világbajnok vasárnapi balesete óta mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett, és miért csapódott a falnak Alonso autója. A McLaren hivatalos közleményt adott ki, amiben közölték a baleset okát.News--Patricia Arquette Oscar-beszéde tartja lázban most a világothttp://www.life.hu/news/20150223-patricia-arquette-szineszno-oscar-dijatadon-mondott-beszede-tartja-most-lazban-a-vilagot.htmlA Sráckor színésznője az őt megillető Oscar-díj átvételekor használta ki az alkalmat és szólalt fel a nők jogaiért és igazságos bérezéséért. Arquette beszédét most a filmes gála történetének legfontosabb pillanatai között emlegetik.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.