Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történt

Forrás: Instagram/mirjanapuhar -
gyilkosság topmodell Mirjana Puharra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.

A modell még csak nemrég költözött össze kedvesével és annak legjobb barátjával. A gyilkosság a fiú otthonában történt. Állítólag egy ismerősük talált rá holtan a párra, a harmadik áldozatot ő nem látta a házban, rengeteg pénzt szétszórva annál inkább.

Forrás: Instagram/mirjanapuhar

A 19 éves Mirjana tavaly szerepelt az Amerika következő topmodellje cimű tévéműsorban, 10 epizódban láthatták a nézők. A rendőrség információi szerint a pár ismerhette a gyilkosokat, és állítólag egy drogügylet miatt történt a tragédia.

A TMZ információi szerint a történtek után nem sokkal letartóztatták a 19 éves Emannuel Jesus Rangert, akit egy pár nappal ezelőtti lövöldözéssel is gyanúsítanak. Azt még nem tudni biztosan, hogy a két történetnek van-e köze egymáshoz, a rendőrség mindenesetre nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.