Elhunyt Leonard Nimoy, azaz Mr. Spock

Forrás: NBC -
színész Leonard Nimoy Star Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki 1964-ben kapta meg a félig ember, félig vulkáni Csillagflotta-tiszt, Mr. Spock szerepét a Star Trekben.

A színésznél 2013-ban krónikus obstruktív légúti betegséget diagnosztizáltak, és pár napja kórházba szállították mellkasi panaszokkal - tájékoztat a HuffingtonPost.

Forrás: NBC

Nimoy pénteken hunyt el Los Angeles-i otthonában. Halálának hírét felesége, Susan Bay Nimoy erősítette meg a New York Times-nak.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A Star Trek sorozat 1966 és 1969 között futott, ezalatt Nimoyt háromszor jelölték Emmy-díjra. A sztár a színészet mellett rendezéssel, írással, költészettel és zenével is foglalkozott. 83 éves volt.

!

Leonard Nimoy szerepeiről, munkásságáról és életéről az Origo Filmklub cikkében olvashatsz bővebben. Kattints ide a részletekért!
Lefetyelő, jégkásásra fagyott hullámot kapott el a fotóshttp://www.life.hu/news/20150227-nyelv-alaku-lefetyelo-hullamot-fotozott-nantucket-tengerparton-jonathan-nimerfroh.htmlEgy hideg napon sétált ki a nantucketi tengerpartra Jonathan Nimerfroh, mikor olyat látott, amit még soha. News--Itt a tudományos magyarázat, miért szeretik egyes pasik a szőkéket, mások a barnákathttp://www.life.hu/news/20150227-egyes-ferfiak-a-barna-noket-szeretik-masok-a-szokeket-itt-a-magyarazat.htmlTudjuk, hogy a szépség nem hajszín vagy testalkat függvénye, és nincs pontos meghatározása annak, ki a szép. Mindenkinek más tetszik, de vajon a férfiak a szőke vagy a barna nőket részesítik előnyben?NewsThinkstockFehér-arany vagy kék-fekete? Ezen a ruhán vitatkozik most az egész világhttp://www.life.hu/news/20150227-feher-arany-vagy-kek-fekete-a-ruha-ezen-a-ruhan-vitatkozik-most-az-egesz-internet.htmlJelen pillanatban kétféle vélemény létezik most az egész Földön: fehér és arany illetve kék és fekete. Így kavart hatalmas port egyetlen ruha.NewsOrigoEladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?http://www.life.hu/news/20150227-michael-schumacher-norvegiai-ingatlanjat-eladta-a-csalad-a-forma-1-es-pilota-otthoni-apolas-miatt.html2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.News--Napsütés sehol - ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150226-hetvegi-idojaras-ilyen-ido-lesz.htmlMég várni kell a napsütésre: a hétvégén is többnyire borús lesz az ég, többfelé várható eső. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, de nappal akár 14 Celsius-fokig is melegedhet a levegő. News--Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történthttp://www.life.hu/news/20150226-megoltek-az-america-s-next-top-model-egyik-szereplojet-mirjana-puharra-t.htmlKedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.