Adásban zuhant össze és fakadt sírva a kőkemény Kanye West

Kanye West gyász kim kardashian rádióadás sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa hetet zárt a West-Kardashian család. Míg Kim talált egy olyan testrészt a testén, amit 2015-ben még nem villantott ki, addik Kanye élő adásban fakadt sírva.

A kőkemény Kanye West, akinek csak nagyon ritkán ül ki bármilyen érzelem is az arcára, egész egyszerűen elbőgte magát. A legjobban persze nem ő, hanem a rádióműsort és a beszélgetést irányító műsorvezető lepődött meg, meg persze West rajongói. Nézd meg te is a furcsa jelenetet:

A videón látszik, aogy West egyik pillanatról a másikra zuhan magába a Radio 1 stúdiójában, amikor is szóba került egy tavaly elhunyt divattervező, Louise Wilson. Ő korábban Kanyét is ellátta stílustanácsokkal, elvesztése pedig úgy tűnik, jobban megviselte a zenészt, mint gondoltuk. "Ilyen még soha nem történt velem" - nyilatkozta később Kim Kardashian keménykötésű szerelme, aki kapott pár percet arra, hogy az incidens után összeszedje magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.