Ez a férfi kicsit túltolta a kék-fekete vagy arany-fehér ruha vitát

Forrás: Instagram/ Nick York -
vita kék-fekete arany-fehér ruha vicces tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az egész világ egyetlen dolgot találgatott: vajon kék-fekete vagy arany-fehér az a ruha, amiről egy lány fényképet töltött fel az internetre. Valakit nagyon megihletett a téma. 

Egy 24 éves fiú úgy gondolta, miért ne lehetne egy tetoválása a kérdéses ruháról. Lábára készült el a remekmű, természetesen kék-feketében, amilyen az eredeti ruha is.

Forrás: Instagram/ Nick York

Ha ennél szebb tetkókat nézegetnél, javasoljuk Nánási Pál képeit vagy a Tetoválók Éjszakáján készült képeket!

Lefetyelő, jégkásásra fagyott hullámot kapott el a fotóshttp://www.life.hu/news/20150227-nyelv-alaku-lefetyelo-hullamot-fotozott-nantucket-tengerparton-jonathan-nimerfroh.htmlEgy hideg napon sétált ki a nantucketi tengerpartra Jonathan Nimerfroh, mikor olyat látott, amit még soha. News--Itt a tudományos magyarázat, miért szeretik egyes pasik a szőkéket, mások a barnákathttp://www.life.hu/news/20150227-egyes-ferfiak-a-barna-noket-szeretik-masok-a-szokeket-itt-a-magyarazat.htmlTudjuk, hogy a szépség nem hajszín vagy testalkat függvénye, és nincs pontos meghatározása annak, ki a szép. Mindenkinek más tetszik, de vajon a férfiak a szőke vagy a barna nőket részesítik előnyben?NewsThinkstockBobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták http://www.life.hu/news/20150213-bobbi-kristina-brown-autobalesetet-szenvedett-nehany-nappal-azelott-hogy-megtalaltak.htmlKét ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. News--Ennél cukibb talán nincs is: pingvinruhákat köt a 109 éves férfihttp://www.life.hu/news/20150212-pingvinruhakat-kot-a-109-eves-ausztral-ferfi.htmlAlfred Date 109 éves, és szeret másoknak segíteni. Állítása szerint képtelen nemet mondani bármire, így kezdődött a pingvinruhakötés is. News--Ez komoly? Megtaláltuk az egyik legfurcsább szállást, amit kibérelhetszhttp://www.life.hu/news/20150205-jegkunyho-berelheto-tiz-dollarert-ejszakankent-az-airbnb-oldalon.htmlHa elég kalandvágyónak érzed magad, és a hideget is jól bírod, neked találták ki az iglut. Egy amerikai srác jégkunyhóját bérelheti ki bárki az Airbnb oldalon. Reméljük, takarót adnak hozzá.NewsThinkstockEgy kanál boldogság - Ma van a Nutella világnapjahttp://www.life.hu/news/20150205-a-nutella-vilagnapja-februar-5.htmlA Nutellát nem lehet nem szeretni. Kenyéren, gyümölcsön, palacsintán, vagy egy hatalmas kanállal szomorú napokon a kanapén fekve, mindig tökéletes gyógyír és boldogsághormon. Ma van a Nutella világnapja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.