Ha ma csak egy képet nézel meg, ez legyen az: Menyétet visz a hátán a harkály

Forrás: Martin Le-May -
fotó állat madár támadás menyét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy essexi fotós kapta lencsevégre a hátán kapaszkodó menyéttel repülő harkályt. 

Martin Le-May és felesége, aki régóta szeretett volna élőben látni egy zöld harkályt, a Hornchurch Country Parkban sétálgatott hétfőn. Séta közben Le-May megpillantott egy zöld színű madarat a földön, de mire elővette kameráját, a madár a hátán egy kis emlős állattal repült, egyértelműen küzdött az életéért.

Forrás: Martin LeMay

A kis menyét még a földön támadta meg a harkályt, az felszállt vele, majd egy pár perc repülés után visszatért a földre, lerázta magáról a menyétet és elszállt a támadás helyszínéről.

Forrás: Martin Le-May

Már az esőerdőben is túrázhatsz virtuálisan http://www.life.hu/news/20150303-az-amazonas-videk-esoerdoi-lathatoak-a-google-street-view-n.html Már nem csak a nagyvárosok utcáin, de az Amazonas vidéken is kalandozhatunk virtuálisan a Google Street View-n. News -- Ilyen világ egyik legkisebb és legcukibb otthona http://www.life.hu/news/20150303-parizsban-talalhato-az-egyik-legkisebb-designer-lakas.html Nem a méret a lényeg! Párizsban található az a szupercuki, cipősdoboz méretű lakás, amit olyan ügyesen alakítottak át, hogy nappali, háló, fürdőszoba és konyha is megtalálható mindössze nyolc négyzetméteren. News Origo Mi ez a hatalmas füst Budapesten? http://www.life.hu/news/20150303-nagy-fust-szall-budapesten-a-jaszberenyi-uton-tuz-volt-a-szinesfem-feldolgozoban.html Nagy füstfelhő száll Budapesten, a Jászberényi út fölött. Kedden kora délután tűz ütött ki a fémhulladék-feldolgozó üzemben. News Origo Elhunyt Ezra Laderman, amerikai zeneszerző http://www.life.hu/news/20150303-ezra-laderman-amerikai-zeneszerzo-elhunyt.html Elhunyt a 90 éves amerikai zeneszerző, akinek szimfóniákat, operákat és filmzenéket köszönhet a világ. News -- Denevérek életét mentette meg az Állatvédőrség http://www.life.hu/news/20150302-denevereket-mentett-meg-az-allatvedorseg.html Közel 200 denevér életét mentette meg az Állatvédőrség. News Origo Lefetyelő, jégkásásra fagyott hullámot kapott el a fotós http://www.life.hu/news/20150227-nyelv-alaku-lefetyelo-hullamot-fotozott-nantucket-tengerparton-jonathan-nimerfroh.html Egy hideg napon sétált ki a nantucketi tengerpartra Jonathan Nimerfroh, mikor olyat látott, amit még soha. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.