Megérkezett Nur nuru bin és Vobara - Csütörtökön avatják fel a budapesti koalákat

Vobara Budapest koala állatkert cuki Nur nuru bin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Übercuki! Csütörtökön avatják fel az állatkertbe érkezett két koalát. 

Az Állatkert szóvivője, Hanga Zoltán a HVG-nek árulta el, melyik két koalát hozták Budapestre. Mindkét erszényes cukiság a Duisburgi Állatkertből érkezett, de közülük az egyik csak beköszön, és helyére egy nőstény költözik be. Az állatkert célja egy saját koalaszaporulat.

Az ausztráliában őshonos koalák akár 20 évig is élhetnek, súlyuk 10-12 kiló.

Ha ma csak egy képet nézel meg, ez legyen az: Menyétet visz a hátán a harkályhttp://www.life.hu/news/20150303-egy-fotos-fenykepezte-le-a-harkalyt-hatan-egy-menyettel.htmlEgy essexi fotós kapta lencsevégre a hátán kapaszkodó menyéttel repülő harkályt. News--Már az esőerdőben is túrázhatsz virtuálisan http://www.life.hu/news/20150303-az-amazonas-videk-esoerdoi-lathatoak-a-google-street-view-n.htmlMár nem csak a nagyvárosok utcáin, de az Amazonas vidéken is kalandozhatunk virtuálisan a Google Street View-n. News--Ilyen világ egyik legkisebb és legcukibb otthonahttp://www.life.hu/news/20150303-parizsban-talalhato-az-egyik-legkisebb-designer-lakas.htmlNem a méret a lényeg! Párizsban található az a szupercuki, cipősdoboz méretű lakás, amit olyan ügyesen alakítottak át, hogy nappali, háló, fürdőszoba és konyha is megtalálható mindössze nyolc négyzetméteren. NewsOrigoMi ez a hatalmas füst Budapesten?http://www.life.hu/news/20150303-nagy-fust-szall-budapesten-a-jaszberenyi-uton-tuz-volt-a-szinesfem-feldolgozoban.htmlNagy füstfelhő száll Budapesten, a Jászberényi út fölött. Kedden kora délután tűz ütött ki a fémhulladék-feldolgozó üzemben.NewsOrigoDenevérek életét mentette meg az Állatvédőrséghttp://www.life.hu/news/20150302-denevereket-mentett-meg-az-allatvedorseg.htmlKözel 200 denevér életét mentette meg az Állatvédőrség. NewsOrigoBetilthatják a leggings és a fecskenadrág nyilvános viselését?http://www.life.hu/news/20150217-a-leggings-es-fecskenadrag-viseleset-akarja-betiltani-egy-missoulai-torvenyhozo.htmlEgy törvényhozó az amerikai Missoulában szigorítana a törvényeken, és betiltaná a leggings és a fecske úszónadrág viselését nyilvános helyeken. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.