Meghalt Daniel von Bargen, az Elemi ösztön sztárja

Forrás: Northfoto -
betegség halál A bárányok hallgatnak Rés a pajzson színész Elemi ösztön cukorbetegség öngyilkosság amputáció Daniel von Bargen G. I. Jane
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után hunyt el a színész. 64 éves volt.

Meghalt Daniel von Bargen. A színész, aki többek között az Elemi ösztön és A bárányok hallgatnak című filmekben is szerepelt, 64 éves korában, hosszú betegeskedés után hunyt el múlt hét vasárnap – közölte a The Hollywood Reporter. A halál okát és a betegséget nem nevezték meg.

Forrás: Northfoto

A Rés a pajzson sztárja 2012-ben egyszer megpróbált véget vetni az életének, ám túlélte. Akkor azt mondta a 911 segélyhívó diszpécserének, hogy azért lőtte fejbe magát, mert diabétesze miatt újabb amputáció várt volna rá, ezt akarta elkerülni. A határozott fellépésű színészt legtöbbször a hatóság embereit alakította filmjeiben, mint a G.I. Jane-ben, A jövő hírnökében és A gyanú árnyékában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.