Ismét ellopták Schumacher adatait?

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Nico Rosberg betörés Forma-1 Michael Schumacher laptop eltulajdonítás lopás kezelőorvos adat autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betörtek a német Forma-1-es sztárt kezelő orvos irodájába, ahonnan többek között a feltehetően páciensei adatait is tartalmazó laptopját is ellopták.

A német Bild értesülései szerint betörtek a Michael Schumachert kezelő orvos, dr. Johannes Peil kórházi irodájába, ahonnan készpénzen, recepteken és más személyes tárgyakon túl az orvos laptopját is eltulajdonították.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Peil egyelőre nem erősítette meg azokat a feltételezéseket, amelyek szerint az ellopott gép tartalmazná a Forma-1-es legenda vagy más páciensei, köztük Nico Rosberg kezelésének adatait is. Ha mégis, akkor nem ez lenne az első alkalom, hogy a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett pilóta állapotáról ilyen módon akartak adatokat megtudni: tavaly júniusban a kórházi kartonját lopták el, majd kínálták eladásra – az ügyről bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-fernando-alonso-forma1-pilota-a-mclarent-okolja-baleseteert-ami-miatt-a-falnak-csapodott-egy-edzesen.htmlA pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.TV + Bulvár--Eladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?http://www.life.hu/news/20150227-michael-schumacher-norvegiai-ingatlanjat-eladta-a-csalad-a-forma-1-es-pilota-otthoni-apolas-miatt.html2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.News--Közleményt adott ki Jules Bianchi családja – megkezdték a pilóta rehabilitációs kezeléséthttp://www.life.hu/drlife/20141231-jules-bianchi-csaladja-kozlemenyt-adott-ki-a-pilota-rehabilitacios-kezeleset-megkezdtek.htmlJules Bianchi családja hivatalos közleményben ír arról, hogy a francia pilóta továbbra sincs eszméleténél, de orvosai megkezdték rehabilitációs kezelését.Dr. Life--Milliókat költenek Schumacher gyógykezelésérehttp://www.life.hu/drlife/20150216-michael-schumacher-gyogykezelesere-milliokat-kolt-csaladja.htmlLassan javul a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapota, akit a nap 24 órájában egy 15 főből álló orvosi csapat felügyel.Dr. Life--Csodálják az orvosok Schumacher feleségét, Corinnáthttp://www.life.hu/drlife/20150217-michael-schumacher-feleseget-corinnat-csodaljak-az-orvosok.htmlCorinna kitartását dicsérik Schumacher orvosai. Az asszony több mint egy éve mindent megtesz annak érdekében, hogy férje felépüljön. Dr. Life--ValóVilág, Aleska Diamond, Schumacher – ezekre kerestünk rá 2014-ben a legtöbbenhttp://www.life.hu/news/20141217-a-google-szerint-a-valovilag6-aleska-diamond-es-schumacher-volt-a-leggyakoribb-kereses-az-oldalukon.htmlA Google idén is készített egy felmérést, amelyből kiderül, mire kerestünk rá a leggyakrabban. Ez alapján Magyarországot leginkább a ValóVilág 6. szériája, Aleska Diamond, Schumacher és a szakállas nő érdekelte.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.