Visszapisilő falak védik a hamburgi bulinegyed épületeit

Forrás: Thinkstock -
kezdeményezés utca Hamburg pisilés vizelés bulinegyed épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamburg bulinegyedében hatalmas problémát okoznak azok, akik az utcán, egy ház tövében könnyítenek magukon. Ellenük született a visszapisilő fal ötlete.

Visszapisilő falakkal próbálnak véget vetni az utcai vizelésnek a hamburgi Reeperbahn nevű bulinegyedben – adta hírül a The Telegraph.

Forrás: Thinkstock

Az egyik helyi szervezet kezdeményezésére született ötlet lényege, hogy a „pisiveszélynek" kitett falakat olyan anyaggal vonták be, amelyek visszacsapják a rájuk érkező folyadékot. A speciális bevonatot eredetileg a hajókon alkalmazzák, hatékonyságukat pedig a pórul járt falra vizelők nadrágja és lábszára, valamint az alábbi videó is bizonyítja:

Komoly műtéten esett át Terry Black - hátfali szívinfarktusa volt http://www.life.hu/drlife/20150216-terry-black-egykori-transzvesztita-eloadomuvesz-hatso-fali-infarktust-kapott-muteni-kellett.html Az egykori transzvesztita előadóművésznek mostantól két születésnapja lesz, mivel nemrég egy nagyon komoly műtéten esett át. Dr. Life -- Kim Kardashian rendszeresen összepisili magát http://www.life.hu/news/20150211-kim-kardashian-allandoan-osszepisili-magat-az-alakformalo-fehernemui-miatt.html A hír, ami nélkül senki napja sem lehet teljes: a valóságshow-sztár maga vallotta be, hogyan jár állandóan az alakformáló fehérneműivel. News -- Hoppá! Vad buliban csókolózott Várhegyi Lucas Palmira http://www.life.hu/bulvar/20150218-varhegyi-lucas-palmirat-a-tv2-rising-star-gyozteset-lefotoztak-amint-egy-fiuval-csokolozott.html A Rising Star győzteséről, Várhegyi Lucas Palmiráról kompromittáló fotó készült, ahogy egy fiú karjaiba veti magát és vadul csókolózik. TV + Bulvár -- Te is pisilni mész szex előtt? Nem teszed jól! http://www.life.hu/drlife/20150206-a-szex-elotti-pisiles-a-hugyuti-fertozesek-melegagya-egy-new-york-i-urologus-szerint.html Tudod, hogy hamarosan itt a pillanat, amikor végre átadhatjátok magatokat partnereddel a hálószoba felhőtlen örömeinek, ezért mielőbb a mosdó felé veszed az irányt, hogy könnyíts magadon. Ne tedd, ha számodra is kedves a húgycsöved egészsége! Dr. Life -- Heidi Klum és Rita Ora abszolút bugyi nélkül - Így buliztak a sztárok az Oscar után http://www.life.hu/trend/20150223-oscar-2015-igy-buliztak-a-sztarok-az-oscar-utan.html Már vége az Oscar-gálának, de a sztárok még csak most kezdik a bulizást! A két legnagyobb afterpartiból az egyiket Elton John rendezi, a másikat a Vanity Fair, ezekre pedig olyan sztárok, celebek is hivatalosak, akiknek esélyük sincs bejutni az Oscarra. Összeválogattuk az idei mezőny legszínesebb kreációit. Trend Origo Nők, akik először pisilnek állva – Videóban az eredmény http://www.life.hu/news/20150114-nok-akik-eloszor-pisilnek-allva-video.html Valóban könnyebb állva pisilni? A Buzzfeed vicces kedvű szerkesztői kiderítették négy bevállalós hölgy segítségével. Videó következik. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.