Elárverezik Marilyn Monroe utolsó, halála előtt készült képeit

Forrás: Northfoto -
halál fotós színésznő fotósorozat Marilyn Monroe utolsó árverezés licit szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 6 darabos képsorozat, amelyet a szexszimbólum utolsó fotósorozataként tartanak számon, egyetlen darabja 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül másfél millió forintba kerül.

George Barris híres sztárfotós, akinek kamerái elé olyan hírességek álltak, mint például Marlon Brando és Elizabeth Taylor, 1962-ben készítette el azt a fotósorozatot Marilyn Monroe-ról, amelyet a szexszimbólum utolsó fotózásaként tartanak számon.

Forrás: Northfoto

A képeket, amelyek néhány héttel a szexszimbólum halála előtt készültek, eredetileg egy Marilynről szóló könyvbe szánták. A tragédia miatt azonban Barris sokáig nem szerette volna publikálni az egyik legjobb barátjáról készült 6 darabos fotósorozatot. A fotósorozatot most árverezésre bocsátották, darabonként 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül 1,6 millió forintnak megfelelő összegbe kerülnek.

Színpadon a csillogó, elbűvölő Marilyn Monroe!

"Olyan szép akartam lenni, hogy a flrfiak megforduljanak utánam" - mondta egyszer minden idők leghíresebb nője. A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra Marilyn Monroe-ról szóló írásátide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.