Te élnél egy pénisz alakú szigeten? Itt a lehetőség!

Forrás: www.mavuvaisland.com -
pénisz vásárlás telek Fidzsi-szigetek sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
35 millió forintnak megfelelő összegért bárki vásárolhat magának telket a fallikus jellegű Muvava szigetén.

Lakatlan szigeten élni klassz dolog. Egy pénisz alakú lakatlan szigeten telket vásárolni, majd ott letelepedni azonban még ennél is menőbb.

Forrás: www.mavuvaisland.com

A Fidzsi-szigetektől pár kilométerre elhelyezkedő Mavuva névre hallgató szigetecske alapterülete még a 17 hektárt sem éri el, nem mindennapi formája miatt azonban igazi világhírnévnek örvend. Most pedig elérkezett az idő, hogy bárki, aki kedvet érez a fallikus jellegű szigethez, telket vásároljon magának rajta, méghozzá viszonylag jutányos áron: 81 ezer fontért, vagyis körülbelül 35 millió forint összegért. A pénisz alakú sziget további érdekességeiről az Origón olvashatsz ide kattintva.

Fallikus csodák a természetben

Nem csupán az ember tud pénisz alakút alkotni: a fallikus jellegű templom és palota után a természet is szolgáltat néhány arcpirító képződménnyel - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.