Ne ajándékozz melleket a csajodnak! - Nagyon kiakadt a nő, akit a párja műtéttel akart meglepni

Forrás: Thinkstock -
szilikon plasztikai beavatkozás ajándék kiakadás mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Wen Ting olyan szülinapi ajándékot kapott párjától, amit biztos, soha nem felejt el. De a srác sem, amilyen reakciót kiváltott a lányból a meglepetés. 

Titokban plasztikai műtétre jelentkeztette be szülinapjára barátnőjén Wang Chen. Milyen kedves meglepetés, gondolná az a nő, aki nagyobb mellekre vágyik. Sajnos a barátnő, Wen éppen nem ezek közé a nők közé tartozik.

Forrás: Thinkstock

Mikor Wen megtudta, mivel ajándékozza meg a férfi, először ököllel arcon ütötte a barátját, majd megrúgta legféltettebb testrészét, ezután szakított vele.

A figyelmes lovag azóta azon dolgozik, hogy visszaszerezhesse szerelmét.

Így szervezz a pasidnak a tudta nélkül esküvőt

Zsuzsa érdekes meglepetéssel készült Ferenc születésnapjára. Oltár elé vezettette magát! Olvasd el Deáki Tímea life coach meglepő riportját.

Mit szólnál egy ilyen ajándékhoz?

Bréking! Robbie Williams magyarul posztolt a Facebookon http://www.life.hu/news/20150312-robbie-williams-magyarul-posztolt-a-facebookon.html De cuki! Robbie Williams magyarul írt Facebookjára. News AFP Bizarr macskajajkörkép a nagyvilágból - Tigristej, ruszli és a savanyú birkaszem a nyerő http://www.life.hu/news/20150312-a-legjobb-masnapossag-elleni-tippek-a-vilag-minden-tajarol.html Előfordul, hogy felöntünk a garatra, és nehezen indul a másnap. A világ minden táján máshogy gyógyítják a macskajajt. Összeszedtük a legjobb tippeket, amik közül válogathatsz, ha eggyel több pohár alkohol csúszott le, mint kellett volna. News Thinkstock Nem "sértegeti" tovább a túlsúlyos embereket a Facebook - Eltelt lehetsz, de kövér nem http://www.life.hu/news/20150312-a-facebook-kovernek-erzi-magat-statusza-nagy-felhaborodast-valtott-ki-egy-aktivista-csoportbol.html A Facebook "kövérnek érzi magát" státusza nagy felháborodást váltott ki egy aktivista csoportból. Úgy érezték, sértő a túlsúlyos emberekre nézve, és negatív érzéseket vált ki belőlük. News Thinkstock Zöld, kék, barna, szürke? Ezt mondja rólad a szemszíned http://www.life.hu/news/20150312-ezt-arulja-el-a-szemszin-a-szemelyisegrol.html A szem a lélek tükre, ez nyilvánvaló. De mit tudhatunk meg a szemszínből? Utánajártunk. News Thinkstock Itt a legmagasabb és leggyorsabb hullámvasút - Te kipróbálnád? http://www.life.hu/news/20150312-a-fury-325-lesz-a-leggyorsabb-es-legmagasabb-hullamvasut-eszak-es-del-karolina-hataran-fekvo.html Az úgynevezett giga coasterek kategóriájában a Fury 325 lesz a legmagasabb, és holtversenyben a leggyorsabb is. News Origo Gonosz paprika, intrikus felmosófej, megkeseredett krumpli http://www.life.hu/news/20150312-vicces-fotok-gonoszan-kinezo-targyakrol.html Biztos megijedtél már egy morgós kutyától vagy egy ijesztő árnyéktól, na de olyanon gondolkodtál már, hogy mi van, ha a felmosófa vagy egy krumpli akar megtámadni? News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.