Bosnyák tér késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra késeltek egy férfit a XIV. kerületi Bosnyák téren egy buszmegállóban, a tettest a rendőrség elfogta - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A szombatra virradó éjszaka egy férfi késsel több alkalommal megszúrt egy 50 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 31 éves jánoshidai lakost a rendőrök a helyszín közelében elfogták - tudta meg az MTI.

Holttestet találtak a Blahán

Holttestet találtak a Blaha Lujza téren a 7-es busz megállójában szombaton hajnalban. A mentők és a rendőrök az Origó kérdésére reggel még nem tudtak tájékoztatást adni, hogy mi történt, de valószínűleg egy férfi holttestét találták meg.

Nem "sértegeti" tovább a túlsúlyos embereket a Facebook - Eltelt lehetsz, de kövér nem http://www.life.hu/news/20150312-a-facebook-kovernek-erzi-magat-statusza-nagy-felhaborodast-valtott-ki-egy-aktivista-csoportbol.htmlA Facebook "kövérnek érzi magát" státusza nagy felháborodást váltott ki egy aktivista csoportból. Úgy érezték, sértő a túlsúlyos emberekre nézve, és negatív érzéseket vált ki belőlük.NewsThinkstockItt a legmagasabb és leggyorsabb hullámvasút - Te kipróbálnád? http://www.life.hu/news/20150312-a-fury-325-lesz-a-leggyorsabb-es-legmagasabb-hullamvasut-eszak-es-del-karolina-hataran-fekvo.htmlAz úgynevezett giga coasterek kategóriájában a Fury 325 lesz a legmagasabb, és holtversenyben a leggyorsabb is.NewsOrigoVilágklasszis sportolók is meghaltak az argentin helikopterbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20150310-camille-muffat-alexis-vastine-es-florence-arthaud-is-az-argentinaban-tortent-helikopterbaleset.htmlÖsszeütközött két helikopter Argentínában egy francia televíziós túlélőshow forgatása közben. A balesetben tíz ember meghalt, köztük többen élsportolók. News--Boldog a világ legnagyobb fenekű asszonya - Örül, hogy méretes tompora híressé tettehttp://www.life.hu/news/20150217-boldog-a-vilag-legnagyobb-feneku-asszonya-mikel-ruffinelli.htmlNem bánkódik termete miatt a világ legnagyobb fenekű asszonya. Azt állítja, hátsója híressé tette, és ennél jobb dolog nem is történhet vele. News--Technikai bravúr - Fotókat készített az univerzumról Stephen Hawkinghttp://www.life.hu/news/20150221-fotokat-keszitett-az-univerzumrol-stephen-hawking.htmlEgy 11 colos tükörrel szerelt teleszkóppal bővült a világ alighanem legokosabb emberének eszköztára. Már fotózott vele néhány érdekességeket, és újabbakat is ígér.NewsOrigoSzívszorító! Diétára fogták az orosz állatkertek lakóithttp://www.life.hu/news/20150215-dietara-fogtak-az-orosz-allatkertek-lakoit.htmlA rubel árfolyamának esése miatt megdrágult az eledelek beszerzése, ezért kevesebb ételt kapnak az állatok - közölte az Izvesztija című orosz napilap nyomán az MTI. Több állatot más ország intézményébe kellett költöztetni, mert nem tudják megfelelően ellátni őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.