Több milliót raboltak Andy Vajna kaszinójából

Forrás: MTI/Beliczay László -
Vigadó tér tolvaj pénz gyanúsított rendőrség kaszinó Andy Vajna rablás millió Szilveszter éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóinformációk szerint Andy Vajna tulajdonában áll az a Vigadó téri kaszinó, ahonnan szilveszter éjjel négy férfi öt és fél millió forintot tulajdonított el. Három gyanúsítottat elfogtak, a negyediket még keresi a rendőrség.

Elrendelték az Andy Vajna kaszinóját kirabló gyanúsítottak előzetes letartóztatását – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Beliczay László

Három férfi ellen folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága, a negyedik személyt még keresik. A tolvajok szilveszter éjjelén mentek be a Vigadó téri kaszinóba, ahonnan a biztonsági kamerák szerint öt és fél millió forintot tartalmazó pénzkazettával távoztak.

Vajna Tímea: "Szeretném, ha elfogadnának"

Kit takar a sablon? A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra interjúját Vajna Tímeával ide kattintva olvashatod el.
Hiába írta meg szexkalandjait Kelemen Anna - Nem kaphatja meg a milliókat?http://www.life.hu/bulvar/20150319-becsodolt-a-kiado-ami-kelemen-anna-konyvet-adta-ki.htmlVáratlanul csődöt jelentett az Ulpius-ház könyvkiadó, ami számos híresség könyveit adta ki, többek között Kelemen Annáét, és a Szürke50 sorozatot is. TV + Bulvár--Andy Vajna: „Az első repülőgépem sok évvel ezelőtt lezuhant"http://www.life.hu/bulvar/20150306-kiderult-andy-vajna-producer-elso-maganrepulogepe-sok-evvel-ezelott-lezuhant-es-mindenki-aki-rajta.htmlA sikeres producer elmesélte, miért nem használja a magánrepülőgépét és miért mondott le végleg erről a luxusról.TV + Bulvár--Andy Vajna: „nem leszek a gyerekem nagyapja"http://www.life.hu/csalad/20150212-andy-vajna-szerint-felesegen-mulik-mikor-jon-a-kozos-gyerek-es-hangsulyozta-timi-nem-a-luxus-miatt.htmlA Vajna házaspár ismét családalapítási terveiről beszélt. Kiderült: még várnak a gyerekkel, de szerintük ezzel nem futnak ki az időből.CsaládOrigoAndy Vajna kaszinókirály letthttp://www.life.hu/news/20140507-andy-vajna-producer-kormanybiztos-erdekeltsegebe-kerul-az-osszes-kozep-magyarorszagi.htmlA producer érdekeltségébe kerül az összes közép-magyarországi kaszinóengedély.News--Andy Vajna: „A végrendeletemben ott szerepel Timi neve”http://www.life.hu/csalad/20150305-andy-vajna-producer-bevallotta-a-vegrendeleteben-szerepel-felesege-vajna-timea-neve-es-nem-irtak.htmlAndy Vajna őszintén vallott arról, hogy a régebbi hírekkel ellentétben nem kötött házassági szerződést és végrendelettel biztosította felesége, Timi jövőjét.Család--Andy Vajna bugyi nélkül szereti Timithttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141204-swing-premier-andy-vajna-es-vajna-timea-geszti-peter-onodi-eszter-kulka-janos-es-lakatos-mark.htmlKatz Dávid a Swing című magyar film bemutatóján járt, és természetesen most sem kímélte a celebeket, színészeket...Katz DávidOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.