Gesztesi Károlyt kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból: alkoholproblémák állnak a háttérben? Megszólal Liptai Claudia

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
Jóban Rosszban sorozat Gesztesi Károly alkohol Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly megérkezett a Jóban Rosszban adásánák következő forgatására, ott azonban egy kollégájától kellett megtudnia: rá már nem számítanak a jövőben. 

Az alkoholproblémákkal küzdő színészt nem tudni, miért írták ki a sorozatból, hiszen ez a szenvedélye állítólag soha nem befolyásolta a munkáját, annak minőségét.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

"Karcsi most nehezebb időszakot él meg, de mi mind mellette vagyunk – mondta a Borsnak Liptai Claudia. Számíthat a gyerekeire, a családjára. Mindig is legendásan csodás apa volt, és ez ad majd neki erőt most is. Néhány hete maga fordult orvoshoz, és aki valaha próbált már leszokni cigarettáról, kávéról vagy alkoholról, az pontosan tudja, milyen akarat és elszántság kell ehhez. Hat hete egy kortyot sem ivott, jól volt és tervekkel teli. A kirúgás azonban minden erejétől megfosztotta, most újra küzdelmesek a napok. Remélem, hogy minden rendbe jön."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.