Ennél viccesebb ma nem lesz: nem ismerték fel a turisták Lewis Hamiltont

Forrás: AFP/Jacopo Raule -
fotózás kép turista győzelem Ausztrál Nagydíj Forma-1 világbajnok szelfi Sydney Lewis Hamilton házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elnézést, de ki az a Lewis Hamilton? A Forma-1-es pilóta Sydney utcáit szelte, amikor egy család megkérte őt, készítsen róluk egy képet.

Kevés menőbb dolog létezik, mint egy Forma-1-es világbajnokkal szelfizni – hacsak nem pont te kéred meg a sztárt, hogy lőjön már rólad és a családodról egy képet. Nos, Lewis Hamiltonnal pontosan ez történt.

Forrás: AFP/Jacopo Raule

A Forma-1-es pilóta, aki jelenleg éppen Sydneyben heveri ki az Ausztrál Nagydíjon aratott győzelmének fáradalmait, a Sydney Harbor Bridge-en sétálgatott, amikor megszólította őt egy házaspár. Mint kiderült, a szelfizés volt a legutolsó gondolatuk: arra kérték a világbajnokot, hogy legyen olyan kedves, és készítsen már róluk egy fotót az Operaházzal a háttérben - a képekért kattints ide! Hamilton pedig készségesen teljesítette a rá bízott feladatot, majd néhány kedves szóváltás után elköszönt és folytatta a sétáját.

Játékautótól a világbajnokságig: Hamiltonhttp://www.life.hu/kult/20140108-fotokon-akkor-es-most-lewis-hamilton.htmlMinden idők egyik legfiatalabb autóversenyzője a napokban ünnepelte 29. születésnapját.Kult--Vége! Negyedszer is szakított egymással Nicole Scherzinger és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150204-nicole-scherzinger-es-lewis-hamilton-negyedszer-is-szakitott-egymassal.htmlEgy hónapja még boldogan ünnepelték hétéves évfordulójukat, ám az X-Factor énekesnője és a Forma-1-es pilóta most mégis úgy döntött, külön folytatják.Intim--Íme Budapest új "turistamágnese"http://www.life.hu/news/20140324-budapest-uj-turistamagnese-a-hosok-teren-allo-fa-felirat-amelyet-a-hello-wood-keszitett.htmlA Hello Wood csoport egy látványos, Budapest feliratot készített a Hősök terére. NewsOrigoEgyre több helyről tiltják ki a szelfibotothttp://www.life.hu/news/20150311-egyre-tobb-helyrol-tiltjak-ki-a-szelfibotot.htmlFranciaországban elsőként a versailles-i kastély múzeuma tiltotta ki épületeiből a szelfibotot, és több francia kulturális intézmény is hasonló korlátozást fontolgat. Mi lesz így a szelfimániás turistákkal?News--Fernando Alonso visszatért! Edzés közben szelfizett a Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150312-fernando-alonso-twitteren-tett-kozze-egy-kepet-magarol-gyuras-kozben-igy-keszul-a-malaj-nagydijra.htmlA súlyos balesetet szenvedett autóversenyző egészséges, és már javában gyúr a Maláj Nagydíjra – tudatta Twitteren rajongóival.Dr. LifeOrigoNew Yorkban Valentin-napozott a szingli Irina Shayk és a facér Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/bulvar/20150216-a-szingli-irina-shayk-es-lewis-hamilton-new-yorkban-valentin-napoztak.htmlMi a közös Lewis Hamiltonban és Irina Shaykban? Mindkét sztár most töltötte évek óta először szingliként a Valentin-napot.TV + BulvárAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.