Omega együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.

Küronya Miklós még február 18-án szenvedett súlyos autóbalesetet egy csepeli útkereszteződésnél az otthona közelében.

"Többet vesztettünk egy hangmérnöknél, hiszen az Omegát sosem csak azok alkották, akik a színpadon álltak. Miki legalább harminc éve a zenekar tagja volt, a szó szoros értelmében véve. Ráadásul több felvételünkön is zenélt, főleg basszusgitáron játszott. Nagyon benne volt, és még nem fogtuk fel, hogy nincs többé" – mondta Kóbor János.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"Hetekig volt kómában, de reményre adott okot, hogy a múlt héten levették a lélegeztetőről. Hétfő este viszont megállt a szíve, és nem tudták újraindítani. Lelkileg nehezen viseltem, hogy az influenzajárvány miatt nem látogathattam. Nem érdekelt a kóma, köszönetet akartam mondani neki mindenért. Különösen sokat dolgoztam vele a közelmúltban" – tette hozzá Molnár György Elefánt, a zenekar szólógitárosa.


"A rajongók is megrendültek, az Omega közösségi oldalán már ötvenezer fölött van az együtt érzők száma, ami az együttes számára is könnyít a gyász súlyán"nyilatkozta Trunkos András, a zenekar szövegíró-menedzsere a Blikknek, és azt is elmondta, az Omega hamarosan különleges dalt ad ki Küronya Miklós emlékére. "Egy olyan számot fejezünk be, amelynek a hangsávján ő basszusgitározott" .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.