3,5 milliárdot nyerhetsz most a lottón

Forrás: MTI/Balaton József -
nyeremény lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a pénz a második az eddigi legmagasabb összegek között az ötös lottó történetében.

Aki jól tippel majd, az 3565 millió forintot nyerhet, ugyanis a múlt héten sem ütötte meg senki a főnyereményt: összesen 34 szerencsésnek lett négytalálatosa. Ők egyenként 2 727 040 forinttal lettek gazdagabbak, a 132 409 kéttalálatos 1540 forintot fizetett.

Forrás: MTI/Balaton József

Havazással köszönthet be az áprilishttp://www.life.hu/news/20150329-ilyen-idojaras-varhato-havazassal-koszonthet-be-az-aprilis.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat jeletése szerint április elején akár hó is eshet a hegyekben, az aránylag hideg idő pedig egészen húsvétig eltarthat. NewsThinkstockÚjabb repülőgép-baleset - Leszállás közben történt a bajhttp://www.life.hu/news/20150329-leszallas-kozben-szenvedett-balesetet-az-air-canada-airbus-a320-as-repulogepe.htmlLeszállás közben szenvedett balesetet az Air Canada Airbus A320-as repülőgépe.NewsOrigoFöld órája - Sötétbe borult a Times Square és az Empire State Buildinghttp://www.life.hu/news/20150329-new-york-tobb-jelkepe-illetve-nevezetessege-igy-a-times-square-es-az-empire-state-building.htmlNew York több jelképe, illetve nevezetessége, így a Times Square és az Empire State Building, illetve az ENSZ székháza is sötétbe borult egy órára szombat este a Föld órája globális környezetvédelmi akció keretében.NewsAFPTeljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szüleihttp://www.life.hu/news/20150329-teljesen-osszeomlottak-a-a-lezuhant-germanwings-gep-masodpilotajanak-andreas-lubitznak-a-szulei.htmlAhogy már beszámoltunk róla, szándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során. Lubitz exbarátnője titkolózónak és gyötrődőnek nevezte a férfit, akinek a szülei a tragédiát követően teljesen összeomlottak. News--Gyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--Balesetet szenvedett Schumacher fiahttp://www.life.hu/news/20150319-balesetet-szenvedett-michael-schumacher-fia-mick.htmlMick Schumacher, a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia 160 km/órás sebességgel csúszott ki egy német versenypályán, ahol egy Formula 4-es versenyautót tesztelt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.