Újabb repülőgép-baleset - Leszállás közben történt a baj

Forrás: airlive.net -
repülőgép baleset leszállás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszállás közben szenvedett balesetet az Air Canada Airbus A320-as repülőgépe.

A légitársaság AC 624-es számú járata Torontóból tartott az új-skóciai Halifaxba. 133 utas és 5 fős személyzet tartózkodott a gépen, 25-en könnyebb sérülést szenvedtek, közülük 23-at szállítottak kórházba. A szerencsétlenségről bővebben itt olvashatsz.

Forrás: airlive.net

Föld órája - Sötétbe borult a Times Square és az Empire State Buildinghttp://www.life.hu/news/20150329-new-york-tobb-jelkepe-illetve-nevezetessege-igy-a-times-square-es-az-empire-state-building.htmlNew York több jelképe, illetve nevezetessége, így a Times Square és az Empire State Building, illetve az ENSZ székháza is sötétbe borult egy órára szombat este a Föld órája globális környezetvédelmi akció keretében.NewsAFPTeljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szüleihttp://www.life.hu/news/20150329-teljesen-osszeomlottak-a-a-lezuhant-germanwings-gep-masodpilotajanak-andreas-lubitznak-a-szulei.htmlAhogy már beszálmoltunk róla, Szándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során. Lubitz exbarátnője titkolózónak és gyötrődőnek nevezte a férfit, akinek a szülei a tragédiát követően teljesen összeomlottak. News--Gyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--Repülésről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Fordhttp://www.life.hu/news/20150320--repulesrol-szolo-dokumentumfilm-narratora-lesz-harrison-ford.htmlA repülés történetéről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Ford. A 72 éves színész nemrég kétüléses repülőjével egy golfpályára zuhant, és súlyosan megsérült.NewsOrigoA McLaren nem érti Alonso balesetéthttp://www.life.hu/news/20150314-a-mclaren-nem-erti-alonso-balesetet.htmlA McLaren korábban egy erős széllökéssel magyarázta Fernando Alonso balesetét, amely az első barcelonai tesztsorozat végén történt, ám most elismerték, hogy nem tudtak fényt deríteni a pontos okára.News--Felújítják a Nyugati Pályaudvart - Két hétre bezárják a csarnokothttp://www.life.hu/news/20150314-felujitjak-a-nyugati-palyaudvart.htmlA MÁV a Nyugati pályaudvar felújítását tervezi, de a munkálatok megkezdésének időpontjáról még nem született végleges döntés - közölte a vasúttársaság az MTI megkeresésére. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.