Antonio Banderas eltávolítás Melanie Griffith tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. 

Antonio Banderas exfelesége már tavaly nyáron sminkkel takargatta a karján látható Antonio feliratot, most pedig végleges döntésre szánta el magát: eltávolíttatta a tetoválást.

Forrás: Northfoto

Közel 20 évig tartott a sztárpár szerelme, majd 2012-ben megvádolták Banderast, hogy csalja a feleségét. 2014 júniusában adta be a válópert Melanie Griffith, és láthatóan sikerült túltennie magát exférjén.

Sztárok, akiknek szomorúságot dobott a gép

Sztárok, akik kimondták idén a boldogító igent című cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik a tavalyi évben vélhetően megélték életük legboldogabb napját. Sajnos azonban olyanok is vannak, akiknek nem alakult ilyen jól ez az esztendő, és akiknek inkább szomorúságot dobott a gép.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.